Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Domeny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój głupi brat zamówił dziś Domeny z promocji za 0zł na 12 miesięcy na 1and1.pl, na az.pl za 0zł na 12 miesięcy oraz na domeny.pl tak samo za 0zł na 12 miesięcy. Mam pytanie czy po upływie 12 miesięcy te domeny będą nie ważne czy będzie musiał za to płacić? I czy jeśli złożył bym jutro wymówienia to czy jest szansa, że rozpatrzą to pozytywnie? Dzień po rejestracji? Czy mam się czym przejmować?

Opublikowano

Po upływie 12 miesięcy za domeny trzeba będzie zapłacić tzw. przedłużenie.

Na 1and1 na dole strony pisze: Minimalna długość umowy na serwery promocyjne wynosi 12 miesięcy.

Reszta tu:

http://www.1and1.pl/Terms?__lf=Cancel

Opublikowano

Musisz zapłacić trzeba było czytać regulamin. Jeżeli twój brat ma mniej niż 18 lat umowa jest nie ważna. Napisz do nich o takiej sytuacji, ale i tak pewnie będziesz musiał zapłacić.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

To jakaś dziwna ta umowa... Na moim hostingu jak po roku nie zapłacę przdłużenia na kolejny rok to domena wraca do puli wolnych domen i tyle..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nie wiem jak jest teraz w 1and1, ale na początkach, jak ktoś podął fake dane to logiczne, że nie płacił.

Ja na az, 1and1 itd. w promocjach mam podane fake dane. Po roku mam pewność, że za nic nie muszę płacić.

Jeśli Twój brat podał prawdziwe dane, napisz do supportu 1and1 oraz az.pl. Powinni te domeny w panelu zlikwidować.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...