Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejszy mecz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie to żebym był przeciwnikiem polskiej reprezentacji ale stawiam 3:0 dla Portugalii i 3 gole Crisa :) Smuda powinien liczyć się ze zdanie kibiców a nie traktować reprezentacje jako swoją własność, może po euro już nie będzie trenerem. A na dodatek lewy nie gra :)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

2:1 Portugalia ;] o 25 zł z kolegami jestem założony !

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

2:1 Portugalia ;] o 25 zł z kolegami jestem założony !

Kolega mówi, że będzie 4:2, ale się o nic nie zakładam lepiej. Kiepski w tym jestem

sygnaturaaa.jpg

Opublikowano

Kryśka zagra, pewnie będzie chciał się pokazać z lepszej strony niż w Madrycie.

Wielkich nadziei nie ma co sobie robić, wystarczy porównać składy:

Rui Patrício - João Pereira, Bruno Alves, Pepe, Fábio Coentrão - Raul Meireles - Carlos Martins, João Moutinho, Manuel Fernandes - Nani, Cristiano Ronaldo

Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Marcin Wasilewski, Damien Perquis, Jakub Wawrzyniak - Jakub Błaszczykowski, Dariusz Dudka, Eugen Polanski, Ludovic Obraniak, Maciej Rybus - Ireneusz Jeleń

3:0 dla Portugalii.

Opublikowano

Dzisiaj moi kumple (Niemcy) życzyli nam powodzenia:)

Jestem za Polską tak jak zawsze całym sercem.

Do boju Polska!!

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Dobry mecz, Polacy zagrali lepiej, ja tam się cieszę.

Zachowanie kibiców w czasie schodzenia z boiska Ronaldo - powyżej krytyki, wstyd(chociaż sam za nim specjalnie nie przepadam).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@iroku

no cóż, oni też go nie lubili, ale dało sie usłyszeć też oklaski ;d

@mecz

nooo i tak powinien wygladać nasz przeciętny mecz, pare dobrych sytuacji zmarnowanych, głównie przez samolubstwo :/ a to co jeleń spieprzył... [*] no ale nani nie okazał sie lepszy :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

2xUP Hm, twierdzisz ,że zagrali jak ostatnie cioty. Wejdź na boisko i zagraj lepiej z takim przeciwnikiem :). Myślę ,że liczba zmarnowanych szans na gola była taka sama u Portugalii jak i Polski. Parę dobrych sytuacji, Nasz bramkarz się popisał i tylę. Nie zagrali perfekcyjnie ale myślę ,że zawsze lepszy remis niż przegrana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...