Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Let's Build Minecraft #2 Mechanizm zabijający (Super na multiplayer)

MrMesi97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Tego głosu nie da się słuchać.

2. Słabe, niedługo dam na yt kilkanaście pułapek niewykrywalnych (czyt. bez zmieniania terenu)

3. Twój angielski mnie przeraża

4. Słaba jakość

5. Po co nagrywać coś, skoro ktoś nagrywa to 20 razy lepiej i 2 miesiące wcześniej

Opublikowano

1. Tego głosu nie da się słuchać.

2. Słabe, niedługo dam na yt kilkanaście pułapek niewykrywalnych (czyt. bez zmieniania terenu)

3. Twój angielski mnie przeraża

4. Słaba jakość

5. Po co nagrywać coś, skoro ktoś nagrywa to 20 razy lepiej i 2 miesiące wcześniej

#1 Da się słuchaj gorsze głosy, gdy się chce. Jeśli tak wszystko komentujesz to powodzenia... ja prubuje innym pomóc a nie :)

#2Emm a co mnie obchodzą twoje pulapki? Już wiele po tym wiadomo.

#3Emm tam wogule niema nic z angielskiego?

#4Jakość HD 720p może dasz lepsza?

#5Emm gdyby nikt nie nagrywał i by byli tacy jak ty to by wogule nie powstali słynni ludzie :)

Dodatkowo: Prosze oglądnij np RockAlone a nie graj w te twoje gry ;/ Zakładam że już graleś w gre "metin 2" nie?

eJwrNtfLzcxLLU4tKtNLLeUyMjUwMuYKSk1MLskv0nUuSkwr4fIFyieDWQGZydmJFalcBmAIAEh5EnE~.png
Opublikowano

#1 Da się słuchaj gorsze głosy, gdy się chce. Jeśli tak wszystko komentujesz to powodzenia... ja prubuje innym pomóc a nie :)

#2Emm a co mnie obchodzą twoje pulapki? Już wiele po tym wiadomo.

#3Emm tam wogule niema nic z angielskiego?

#4Jakość HD 720p może dasz lepsza?

#5Emm gdyby nikt nie nagrywał i by byli tacy jak ty to by wogule nie powstali słynni ludzie :)

Dodatkowo: Prosze oglądnij np RockAlone a nie graj w te twoje gry ;/ Zakładam że już graleś w gre "metin 2" nie?

1. Po prostu nie nagrywaj z tym dziewiczym głosem.

2. "let bulid" "plajer" po 10 sec oglądania tyle błędów.. boje się co jest dalej.

3." w ogóle" to jest i piszesz z błedami

4. Chodzi mi o stabilność obrazu a nie jego jakość

5. "sławnym" się nie powstaje tylko zostaje. Nie musisz mi pisać co mam oglądać, nie muszę liczyć się z Twoim zdaniem.

Opublikowano

Nie głupio komentować tylko wyrażać opinie na ten temat. Sam pod koniec powiedziałeś żeby powiedzieć dlaczego filmik się nie podoba, a teraz stała śpiewka "jak się nie podoba to nie oglądaj". D'emploi ma racje, filmik jest w złej jakości (co z tego że HD jak płynność taka że nie da się oglądać), a pułapka słaba, każdy mógł by taką wymyślić. Dispenser na przeciwko, płytki naciskowe na wierzchu, trzeba się natrudzić żeby znaleźć debila który tam wejdzie. Jest masa skuteczniejszych i nie wykrywalnych pułapek. Według mnie ten tut można zaliczyć do kategorii "jak otworzyć drzwi redstonem".

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Hmm... no to jak widac by takie cos bylo na serwerze skkf hardcore to byś tak nie mówil :) A tam gra kilka tysiecy osob i tego nie wyśmiewa :) kto by tam wszedl? No raczej wszystcy co tego nie znaja :)

eJwrNtfLzcxLLU4tKtNLLeUyMjUwMuYKSk1MLskv0nUuSkwr4fIFyieDWQGZydmJFalcBmAIAEh5EnE~.png
Opublikowano

Zbyt mocno się zacina, a pułapka słaba. Na multi cała pułapka byłaby w cuboidzie, a jak nie to raczej każdy by płytki porozwalał -.- . A gdyby sam guzik był zabezpieczony to by go ukradli xD

I jeszcze ten Twój angielski...

I ten "hejter" wyżej nie komentuje głupio tylko wyraża swoją opinie... Myślisz, że każdy negatywny komentarz jest głupi o.O ?

@edit

literówka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...