Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj kupiłem nowego laptopa Toshibe Satellite P300 z Vistą Home Premium i z kartą graf. ATI Radeon HD 3650 jednak po zainstalowaniu na nim ecsro grafika jest jakaś dziwna, lekko rozmazana oraz gra zaczęła mi sie lekko lagować od czasu do czasu dostaje cześciej dc np. na stallu po 2 min mnie wywala z gry, wcześniej na XP tego nie miałem, co mam zrobić by było normalnie, może ktoś z was miał podobną sytuacje i może mi jakoś pomoć

P.S wiem że nie to forum ale na ecsro. net nie moge pisać postów/tematówa na silkroadonline. com.p l jestem zbanowany :D. Wiec pozostaje mi to forum

A dokładniej to w ecsro maksymalną rozdzielczość gry można ustawić 1024 x 768 a w laptopie mam 1440 x 900, jednak gdy odpalam ecsro rozdzielczość w systemie automatycznie mi się zmienia na 1024 x 768 (maksymalna w grze) a taka rozdzielczośc na ekranie 19" nie wygląda ładnie ;/ Co mam zrobić żeby jednocześnie był pełny ekran i idealny obraz w grze ?? Może być nawet gra w oknie niczym TIBIA. ^^

Ref-rosire

Opublikowano

Wydaje mi się że powinieneś zainstalować XPe. Jeśli nie zainstalujesz możesz pomarzyć o grze w silkroad i wiele innych gier.

90909090.png

''Jeśli coś nie wykazuje do ciebie chęci to trzeba to olać (Dosłownie)''