Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to dobry komp ?

AntyVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Niektórzy z was się znają lepiej ode mnie na komputerach. Mam do was pytanie, czy to jest dobry komputer ?

http://allegro.pl/bulldozer-fx-4100-4x3-60ghz-500gb-4gb-gt520-2gb-i2123133710.html

Chcę by bez problemu chodziła gra Combat Arms Europe, oraz inne.

Proszę o odpowiedź.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

ale gufno nawet cj tibja nie puidzie wes ja mam lepszego 30 mb ram dysk 50 mb i wzystko hodzi

po jakiego się chwalisz ?? gówno mnie obchodzi jaki masz komputer, ja sie pytam czy ten co dałem link jest dobry, a nie jaki kto ma komputer. Czytaj ze zrozumieniem i nie spamuj .

Opublikowano

Nie kupuje, tylko pytam czy dobry. Dalej nie czytasz ze zrozumieniem ??? Napisałem gdzieś w temacie, że chcę KUPIĆ ??

Weź się koleś ogarnij.

Opublikowano

Jak na moje oko dobry

Suckers ty wypierdalaj bo piszesz tylko głupoty

Ten od mezoo jest lepszy sprzedawca niby też zaufany.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

JP komputery, nie za dobrze się kojarzy :D

Nie warto takiego kompa, ze względu na zasilacz no-name.

A karta graficzna ? Proszę Cię raczej nie pograsz na niej w nic nowszego.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

komp jest ok mam troche lepszy i teraz sie zdziwilem ze tak potanialy dawalem za podobny 2200 z rok temu ;p ale karta graficzna troszeczke duzo lepsza xD

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

no co ty kurwa nie powiesz ?

http://www.youtube.c...h?v=GeLAAW4cPUU

a co do komputera to dobry , jak kupisz daj znać zawsze byłem ciekaw jak działają komputery z allegro

No tak bo 2gb to wszystko na full leci ? Nividia potrzebowała low-endowej karty - i oto jest.

Proszę Cię, zanim coś napiszesz to najpierw dowiedz się coś więcej na ten temat.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

No tak bo 2gb to wszystko na full leci ? Nividia potrzebowała low-endowej karty - i oto jest.

Proszę Cię, zanim coś napiszesz to najpierw dowiedz się coś więcej na ten temat.

napisałeś , że nic nowszego nie pójdzie na tym więc ci udowodniłem , że pójdzie ;)

Opublikowano

bo kupisz a okaze sie ze nie bylo warte to nawet polowy ze swojej ceny kupilem tak telefon za 300 zl niby nowy itp itd a sprzedalem po tygodniu za 50 bo sie zepsul poprostu na duzo sprzetu na allegro jest robiona na sztuke tj kupisz zepsuje ci sie a wmowia ci ze to twoja wina i nici z gwarancji wiec lepiej isc do sklepu i zobaczyc co sie kupuje

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

napisałeś , że nic nowszego nie pójdzie na tym więc ci udowodniłem , że pójdzie ;)

Komputery z allegro są znane z tego, że po tygodniu zasiłka no-namowa się spala + do tego slitasny opis typu:

"Na tym spzencie odtwaorzysz wrzysykie gry w HD"

Też sobie mogę napisać, że mam Pentiuma + GT520, choć mam o wiele lespszego Phenka 955 BE + GTX560....

Opublikowano

Czyli z allegro nie kupować? To ja chyba kupię w sklepie komputerowym,

Ma ktoś może jakąś stronke na necie gdzie się składa kompy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...