Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Selać ryby czy małże?

koxsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W moim przypadku na Deimosie rybki warte ok,700k a małże 15kk i nie wiem czy otwierać rybki i selać małże czy rybki.

Jak na razie sprzedaje ryby ale może małże są bardziej opłacane? To pytanie dla was jak lepiej zarobić małże czy ryby

Można prosić o ankietę?

Zdecydowalem że bd sprzedawał ryby gdyż wystawię pare po 7kk,700kk i może ktoś się pomyli ;D Wczoraj pod wieczór stawiłem szopa z trzema rybkami po 7kk i jedną za 700kk, gościu 3 po 7kk ominą a za 700kk kupił więc jestem o 700kk w przód.

Opublikowano

Małże, otwieraj ryby i małże selaj.

Jest większy zarobek niż z rybek.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

20 ryb 14kk .

A z 20 ryb z max fartem poleci ci 1 małż , więc lepiej nie ryzykować tylko sprzedawać :)

Ocz. ryby

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

ja bym sprzedawał ryby, pewny zarobek w każdym razie.

chyba, że byś uzbierał z 50 ryb, to wtedy się opłaca otwierac. ale jak mało to nie.

Opublikowano

chyba, że byś uzbierał z 50 ryb, to wtedy się opłaca otwierac. ale jak mało to nie.

zawsze otwieram jak jest 50+
Opublikowano

ryby... wystawisz shopik na kilka godzin pelen karasi w niezlej cenie i zejdzie raz dwa... a malze? nie ma pewnosci ze cokolwiek z rybek poleci ;] a i cena malzy do ryby szczegolnie na nowych serwerach jest bardzo nieproporcjonalna wiec zdecydowanie rybki.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Jestem za małżami . Szybszy zarobek . Nie wiem czy tak szybko będą Ci się sprzedawały rybki , a tak masz pewny zarobek.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

wystaw sklepik z rybami na troszke.Tych co nie kupia otwórz.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc

Opublikowano

Z małży lepszy zarobek nie sellaj rybek tylko otwieraj oplaca się bardziej

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jesli 700k za 1 rybę to zdecydowanie lepiej ryby.

Offtopic:

Może mi ktoś powiedzieć po ile stoją ryby i małże na s26 ?

Opublikowano

20 ryb 14kk .

A z 20 ryb z max fartem poleci ci 1 małż , więc lepiej nie ryzykować tylko sprzedawać :)

Ocz. ryby

Tzn. Że i tak by miał 1 kk zysku przy Twej logice :)

@Topic Lepiej małże , zajmują mniej miejsca a skoro używasz bota to większy zarobek będzie i tak.

Opublikowano

pewny zarobek, lecz wolno schodza

­

Opublikowano

Najlepiej bynajmiej ja tak robiłem , karasie zostawiam otwieram reszte , z tych mandarych moim zdaniem jest wiekszy % na malze ;)

bo zawsze z 10 1 mi leciala chociaż a karasi rzadko ;

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

Według mnie lepiej sprzedawać małze, chyba że chcesz mieć pewny zarobek to rybki.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

małże. Są droższe od ryb jakieś 20 - 30 razy. Np ryba 100k a małż 2 - 3kk. Większy zarobek. Małże lootają z około 1 - 15 ryby

graphic.png

Opublikowano

małże. Są droższe od ryb jakieś 20 - 30 razy. Np ryba 100k a małż 2 - 3kk. Większy zarobek. Małże lootają z około 1 - 15 ryby

nie wiem jak tb ale mi z 50 1-2 ;/
Opublikowano

@ Up

Powiedz mi co w tym takiego nie zrozumiałego, chyba że chodzi Ci o powielenie małze, wiem widzę.

A więc jeszcze raz, sprzedawaj małze.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...