Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Bricke Force błąd z kontem

szajnaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam problem z grą Bricke Force, zarajestrowałem sie do bety dostałem kod, założyłem konto na oficjalnej stronie bricke force, wysłali mi link do downloadu, gdy juz wpisałem moje dane nagle pojawia się " NIeznane Konto" O cochodzi, passy na pewno dobrze wpisuje

Opublikowano

Konto musi zaakceptować team brick-force ! Inaczej nie będziecie mogli grać, ale potrwa to trochę czasu..

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

TDK2 A tobie się udało? Jeżeli tak to po jakim czasie? I wgl... co oni robią, rozesłali pewnie ze 10-15k kluczy, a do bety biorą 1000-1500 osób... śmieszne, ja już przedwczoraj się tak na tę grę napaliłem (w końcu 3 miechy czekałem) a tu jeb...

37214406810321282202.png
Opublikowano

"

As soon as your Brick-Force game login has been unlocked, we will send you a corresponding email to the email address you used upon registration.

"

już rozumiesz? czytaj maile

Opublikowano

Ehhh... Soon... i jakoś nie wierzę w to że właśnie mi się uda wejść w tę następną falę "wpuszczonych"...

No i kolejna fala przeszła, a maila jak nie było tak nie ma... im not lucky...

37214406810321282202.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...