Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przenieść..

MyManiek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak ktoś przeczytał to jutro jest update 1.2.

I mam takie pytanie.Mam super save na 1.1 i czy da się go jakoś przenieść?

Chodzi mi o to że:

Gram sobie od miesiąca na 1.1 i odkryłem cały świat ;]

Wychodzi update 1.2 i czy będe miał np:dżungle??

Prosze o pomoc czy da się tak zrobić?

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Będziesz mieć dżunglę, wyjdziesz tam gdzie ci się jeszcze świat nie wygenerował i zacznie ci się generować tym nowym sposobem z dżunglą.

Opublikowano

Jeszcze raczej nie wiadomo czy na 100 % będzie 1.2, Ja bym troche poczekał z tym save. Bo możesz mieć problemy

xtiger54.jpg

Opublikowano

oczywiscie, ze mozesz stare swiaty przy pierwszym uruchamianiu skonwertuja sie na nowy typ zapisu i bd normalnie. Swiat minecraft jest nieskonczony i poprostu w miejsce gdzie idziesz, caly czas ci sie generuje cos nowego. Aby natrafic na cos co wyszlo w 1.2 musisz dojsc w miejsce, w ktorym nigdzie nie byles. Czyli przejsc dojsc daleko. Licze na lubie to.

DBSTP

Opublikowano

Jeśli nie masz premium to możesz zostać na 1.1, warianty są takie: albo dżungla wygeneruje się Tobie na odkrytych terenach, albo na tych nieodkrytych, jeśli spełni się ten 2 wariant, polecam pobrać McEdit i przenieść swoje budowle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...