Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co renewalować ? i czy może być perm ?

xxBURNxx

Renewals  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. co renewalowa? ??

• M4A1 SOPMOD
      23
    • P90 TR SE
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam zamiar dzisiaj kupić 70 renewali , i tutaj pytanie co przedłużać all w M4A1 SOPMOD czy all w P90 TR SE , i pytanie jak w temacie , czy może z 70 cyknąć na perma :D ? , dzisiaj widziałem koleś trafił Rec7 rangera na perm ^^, , to taka motywacja na renelowanie :D

PS: myślę że bardziej P90 TR SE bardziej uniwersalna ale doradzajcie :P

Opublikowano

No nie wiem SopMod też jest uniwersalny.A to czy ci 70 renewalach wypadnie perm to kwestia szczęścia.

Ja bym władował z 50 w TR i 20 w sopmoda :]

Ale jakbym miał wybierac tutaj czy tutaj all renewale to z bólem ale bym wziął TR

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zależy tylko od tego w jakie tryby grasz i gdzie, jeśli na małych mapkach typu Junk Flea, Death Room, to przedłużaj P90TR SE, jak na trochę większych to Sopmod.

Z 70 renewali raczej na perma sobie nie renewalujesz, musiałbyś mieć ogromne szczęście.

Opublikowano

Ja bym renewalowal sopmoda a tak z 10 renewali w tr se

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

SOPMOD ;) bez dwóch zdań (jebnij wszystko w M4)

dópa!

Opublikowano

sopmod bo pograsz nim sobie nawet na mniejszych mapach i na wiekszych typu snow valley to przyjemnosc

1331059428-U215643.gif

Bywalec
Opublikowano

Sopmoda!

Ja mam już 488 dni :)

Dziś z 15 renewali weszło 177dni ;]

@up. Ani sopmoda ani tr se nie kupisz na perma

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Szczerze ...

Sop mod dobry miałem sam i byłem zadowolony .

P90TR SE wykurwiste na wszelkie eli , br czy ctf .

Najgorsze w sop modzie jest to , że na snd lecą kicki za op weapon -.- .

Opublikowano

Ja SOP MOD'A. Super broń. Na bliskie jest średnia (ale można ją ogarnąć) a na średnie dystanse jest wyśmienita :) Jeszcze jak ogarniesz celownik na dalekie dystanse to zaczniesz wymiatać. Grałem SOP MOD'EM już 60 dni i zostało mi jeszcze 50.

Naprawdę fajna broń :)

Faktycznie, czasami zaliczyłem kick'a ale to akurat nie powód by z niego nie rezygnować.

Oczywiście jak SOM MOD to z większym magazynkiem bo ta broń lubi dość szybko wypluwać pocioski

BrutalusPL.png
Bywalec
Opublikowano

SOPMOD jest pro mam +5000 killi z niego.

Nie kickują za niego. Raz mnie tylko na wiktorze wywalili ale tylko raz na "milion" przypadków

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Specjalista
Opublikowano

@up jak na SnD wyjechałeś z sop modem to się nie dziw

heh znawcy.....

perm może nawet z 1 renewala polecieć, koledze P90 TR SE na perma poleciało z 15 renevali

a co to tematu opłaca się bardziej P90 TR SE, jeżeli chociaż troszkę umiesz grać

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Przedłużaj Sop Mod. Ale ja bym nie przedłużał żadnej tylko kupił sobie 2 Permy za cene 70 renewali. Bo obie bronie są Noob. P90TR SE to tak samo jak P90TR tylko magazynek większy. A Sop Mod jeszcze gorszy od M416CQB. Tak więc. Na Victor-a nie masz po co wbijać z tym, a na dodatek zalicysz kilka kicków za Weapon OPK.

Ale jak już masz przedłużać to wal w Sop Mod-a mimo iż wolę P90 od zwykłej M4A1 ale tu masz celownik i wgl. A zresztą. Sam sprawdź którą ci się lepiej gra.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Nie wiem czy pisałem już w tym temacie..chyba w podobnym x_x

SopMod i tyle ;D

Miałem raz na 30 dni , polecam kosa i nie musisz się męczyć przy zabijaniu zabardzo ^^

A TR SE ?

Umiesz grać ?

Często grasz eli ?

Małe mape lubisz ?

Renewala użyj ^^ ;D

myślę że bardziej P90 TR SE bardziej uniwersalna ale doradzajcie

No nie zabardzo..ponieważ na takiej mapce jak Snow V. nie zabijesz kolesia z daleka nią xD

Bardziej tutaj Sop'a jak już.

A wgl. w sopusiu masz tłumik i celownik..to w zasadzie to samo jest jak byś M4A1 CQBR przerobił sobie i tyle.

A P90 TR SE , bardziej unikatowa wersja P90 TR'ki ;D

Co do P90 TR SE , dobre na małe mapy , wszelakie FT , i na QR bo ma dużo naboi to zatrzyma/przytrzyma zombiaka.

SopMod na każde Eli , Eli Pro , gdzieś tam na SND (różnie bywa z tymi na Victorze) , FT ( głównie deserty i ten nowy ).

EXPmIpC.gif

Opublikowano

P90 TR SE 309d up ---> 1214 (35 renew)

M4A1 SOPMOD 190d up ---> 724 (35 renew)

jako tako okej :) , i tak była promocja dużo się nie straciło

PS: mogłem wydać kilka renewów w M416 CQB CAMO , moim zdaniem lepsze niż sopmod ale jescze se leży w inboxie :P .

można zamknąć temat żeby nie było spamu , dzięki all za pomoc ;)=

Opublikowano

P90 TR SE 309d up ---> 1214 (35 renew)

M4A1 SOPMOD 190d up ---> 724 (35 renew)

jako tako okej :) , i tak była promocja dużo się nie straciło

PS: mogłem wydać kilka renewów w M416 CQB CAMO , moim zdaniem lepsze niż sopmod ale jescze se leży w inboxie :P .

można zamknąć temat żeby nie było spamu , dzięki all za pomoc ;)=

EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...