Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Zmniejszenie EXP'a za rozbrajanie bomb.

Grasu

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co o tym s?dzisz?

• Jestem za!
      12
    • G?upota, powinnni usun?? t? opcje.
      6
    • Najlepiej niech nic z tym nie robi?...
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc jakiś czas temu na forum głównym pojawił się temat napisany przez Jericho, w sprawie powracającego PowerLVL'ingu.

Dotyczy on mianowicie zmniejszenia wynagrodzenia w postaci punktów doświadczenia za rozbrojenie bomby. Brzmi on następująco:

Jak niektórzy z was dobrze wiedzą, powszechnie dostępny jest hack, który szybko plantuje/rozbraja bomby. Pozwala to cheaterom na błyskawiczne nabijanie LVL'a, dzięki szybszemu rozbrajaniu bomb i zdobywaniu ogromnej ilości exp'a poprzez wygrywaniu w ten sposób rund. Zaczęto nadużywać tego dosyć często.

Jak wielu z was poczułoby się dotkniętych gdyby DE zdecydowało się po prostu zmniejszyć ilość punktów doświadczenia, otrzymywanych za rozbrojenie bomb? Gracze w dalszym ciągu będą otrzymywać exp'a za wszystko inne, wliczając w to wygrane mecze, jedynie nie za rozbrojenie bomb.

W moim odczuciu będzie to wystarczające by w prosty sposób zniechęcić od używania tego typu wspomagaczy.

Możecie zapytać "Czemu zamiast tego nie możecie zablokować tego hack'a?". Jeżeli DE byłoby w stanie zablokować go na dzień dzisiejszy, myślę że by to zrobili zważywszy na to, że pytaliśmy ich o to kilka razy by to uczynili. Jednak do czasu kiedy nie da się tego zrobić, jestem gotowy złożyć ten wniosek, o ile pomoże.

Dlatego sugeruję zmianę tej funkcji. Na dzień dzisiejszy nie jestem do końca pewny czy DE jest w *stanie* przeprowadzić tą zmianę. Jednak przed tym jak spytam się o to DE, chciałem dać wam możliwość wyboru. Dajcie mi znać co o tym sądzicie smile.gif. Dzięki!

Tak więc Jericho pyta nas o zdanie. Oczywiście wypowiedzi w tym temacie nie będą miały wpływu na ich decyzje. Jednak jeżeli ktoś chce mieć jakiś cząstkowy wpływ na ich wybór może wypowiedzieć się w temacie:

http://forums.gamersfirst.com/topic/235236-need-your-opinion/

A teraz czas na wasze opinie ! :

32354141673387527780.png

Opublikowano

Nie wierzę, haha. Nie potrafią zablokować tej opcji, pozdro? Z tego co pisałem wczoraj z xcoderhokerx to on mówił, że to jest około 3 dni roboty. Więc jestem ciekaw jaki jest poziom ich inteligencji i obeznaniu na programowaniu ^^ Dla mnie taki sposób nie doprowadzi do nieczego.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Bez beki, nie rozumiem ich.

Tak jak up powiedział, nie potrafią nic zrobić dobrze.

Same błędy, tak samo teraz nowy update ze znaczkami klanowymi które oczywiście spieprzyli po całości (niektórzy nie widzą

avatarów, albo widzą ale nie swoje).

Ta gra spada na psy ...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wierzę, haha. Nie potrafią zablokować tej opcji, pozdro? Z tego co pisałem wczoraj z xcoderhokerx to on mówił, że to jest około 3 dni roboty. Więc jestem ciekaw jaki jest poziom ich inteligencji i obeznaniu na programowaniu ^^ Dla mnie taki sposób nie doprowadzi do nieczego.

xcoderhokerx nie jest wyrocznia, żeby obiektywnie coś ocenić należy wysłuchać argumentów obydwóch stron. Dla kogoś to jest teoretycznie 3 dni, dla innych praktycznie niewykonalne lub nieopłacalne.

Opublikowano

To prawda jest taki hack , ale czemu z powodu hackerów mają cierpieć normalni gracze... a z resztą i tak ile to nam odejmie jakieś ułamki procenta ;]

xtiger54.jpg

Opublikowano

Mi to wogóle nie przeszkadza czy bedą coś robili czy nie .

Wiele w zdobywaniu expa aż sie nie zmieni więc mi jest to bez różnicy . ;)

Opublikowano

Według mnie to dobry pomysł skoro nie mogą zrobić nic innego.Jeśli nie gram na khali z camperami to może plantuje raz na 1 grę lub rzadziej więc to nie robi wielkiego problemu dla mnie.co do tego czy oni nie mogą tego zrobić,nie rozumiem was jak wam sie ta gra nie podoba to w nią nie grajcie,jesteście na forumhackerskim a płaczecie że nie moga z tym nic zrobić:).Wole powerlevelowców niż dzieci co psuja grę. TO jest troche tak że nawet jak oni coś zrobią to ludzie co robią hacki do tej gry prędzej czy później coś na to znajdą...Wkońcu na tym zarabiają,jest to nie kończąca się wojna...Nawet w BF3 i mw3 są hacki więc nie przesadzajcie.Tamte gry zarobiły pewnie coś koło 1 miliarda dolarów(MW# chyba po 7 dniach przekroczył miliard)więc tam też sie stara by nie było hacków ale czasem jest to poprostu bardzo trudne prawie nie wykonalne

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmmm mówicie,ze dało by się to zablokować tylko pytanie na ile ? miesiąc ? dwa ? rok może max .... w tej chwili mamy tak zaawansowany postęp techniczny ze łamanie takich zabespieczen jest to właściwie pestka. Mozna powiedziec ze hacerstwo jest to zywiol ktorego nie da sie powstrzymac przez HS ...

@top hmm mysle ze to na jakis czas by powstrzymalo plvl poniewaz tu trzeba już coś wykombinować nowego a nie złamać zabezpieczenie ;)

@down pfff nowy program? ^.- ty nie znasz chyba mozliwosci informatykow :) max 6miesiecy i znajda obejscie <3 (tak mysle )

Opublikowano

@UP

Nie długo ma być inny developer gry, więc wszystko może się zmienić (chodzi mi o program antyhackerski).

Opublikowano

Czekamy z niecierplowiścią:) oby były zmiany na lepsze,w sumie raczej bedzie na lepsze ponieważ nowy developer bedzie chciał napewno zachęcić do gry nowych graczy:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

szczeże z całego serca !!!!!!!! NIGDY NIE ŻYWAŁEM POWER LEVEL BOT , NIGDY !!! nie mówiąc że nie próbowałem sobie pofruwać lub

pozapindalać jak wyścigówka ;DD

I BĘDĘ SIĘ CIESZYĆ JAK ZROBIĄ COŚ W KOŃCU Z TYMI HAKAMI , ponieważ dziwią mnie fakty że jednego dnia widze gościa co ma 12lvl a za tydzień ma 40+lvl

;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/

najlepiej jakby coś także zrobili na opk-erów , Ci to już dobijają na łep na szyje "zgodzicie się chyba z moją wypowiedzią"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...