Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da ktoś kodzik (jeśli to jakaś różnica robię programik w c++ 2005 express :P) który robi tak, że caly czas się pisze z albo inny przycisk? Tak, żeby bez przerwy klikal a jak dam stop to przestaje (do stopu tego też poproszę :) ) Dam *5 :D

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

ok sproboje ale nie teraz bo chciałem się zapytac "na pozniej" bo tu trzeba troszke czekac na odp. :P na pozniej bo formatke mialem i musze all instalowac sterowniki kodeki programy itd :) napisze czy bedzie dzialalo a na ten czas *5 :D

Opublikowano

Jesli chcesz to moge Ci napisac ten program np w delphi. Do visuala mam uraz... aczkowiek procedury ktore podal kilo_kartofli powinny dzialac, bo sa to funkcje winAPI. I btw ten kod musisz sam obrobic, bo jedyne co robi to wciska a nastepnie puszcza klawisz

@edit kod wstawiony przez kilo_kartofli działa w Visual C++ 2005 express :)

Opublikowano

Spoko :) Potrzebuję tylko listę wszystkich przycisków które chcesz żeby się wciskały ;)

2 przyciski Start i Stop oraz edit na którym w milisekundach określasz co ile ma się wcisnąć klawisz, tak?

Opublikowano

chce zeby to wygladalo tak:

botf.jpg

taki przyklad zrobilem:)

Jak chcesz wpisz samo "By Nekromancer" ale pomysł był mój :P

@edit najlepiej napisz na gg 8677298

@edit2 chce zeby to jak najszybciej klikalo z :) i jak dam stop zeby wtedy przesyalo klikac :)

@edit3 (:P) jakbys nie widzial obrazka to masz link

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Proszę bardzo http://w684.wrzuta.pl/plik/7BNPuMYGXYB/clicker

Jak chcesz jakichś poprawek to pisz śmiało

@Edit: Uwaga dla pobierających. Wasze antywirusy mogą ostrzeć o wirusie zawartym w tym programie. Ale nie bójcie się! Tu http://www.eset.pl/nowosci/nowosci/nowy-wi...h-w-delphi.html możecie przeczytać że jest niegroźny - został stworzony by udowodnić iż hackerzy mogą deweloperom delphi utrudnić życie... Pozbędę się go w najbliższym czasie

Opublikowano

@UP

kod który podałeś nie działa dokładnie tak jakbyśmy chcieli... Zrobiłem to dla niego nieco inaczej. Więc nie rozumiem o co złość.

• Dodaj nową pozycję...