Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Co dostaniemy jako pocieszenie kiedy dostaniemy Bana za nic a potem nas odbanują .

iLoveLive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Dzisiaj spotkałem pewnego gracza który mówi że dostał premke bo jakiś koleś wbił mu na konto myślał że mu ukradł i doładował . Też tak miałem i też tak myślałem !!!

Ja dostałem bana na tydzień za nic . I nasze kochane K2 dało mi 256 tys dinarów i srebrną premke na 20 dni . Potem kupiłem PSG na 60 dni :)

Myślę że wyjaśniłem nie którym czemu nagle dostali kilka set tys . dinarów i premke :)

Pozdrawiam i liczę na Like . iLove.

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

No to było wiele razy pisane na forum i mysle ze kazdy o tym wie;x

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Aha jeżeli tak to przepraszam ale proponuje żeby temat został bo jest nowy i ja np. nie widziałem podobnego na forum .....

o.O

Opublikowano

to jest rekompasanta za to że bann zanic dinary i ludzie nawet goldy dostaja.odstatnio rozdawaja np na olimpiadzie goldy...itp od kita dinarów:0 tylko szkoda ze g1 nie rozdaja;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

chodzi ci o te bany co byly 4 dni temu? Jesli tak to sie mylisz. A jesli chodzi tobie o te bany z 1 miesiac temu to dobrze mowisz kazdy kto zostal zbanowany to dostal... Tylko, ze bylo na forum duzo takich tematow i wiekszosci to sie juz nie przyda. Ale zawsze dobrze odswiezyc mysle...

Opublikowano

Przez ten miesiąc powinny wszystkie premki powygasać, zostały ew. dinary. Niektórzy podostawali na miesiąc, ale tylko Ci co mieli premium przed banem.

Mnie jedno zastanawia. Czy ta bonusowa premka, aktywowała się od pierwszego zalogowania po unbanie, czy też od dnia unbanów.

32354141673387527780.png

Opublikowano

@UP Od pierwszego zalogowania się :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@Up nie prawda ja nie wbijałem na konto i kiedyś tam chyba tydzień po banie wbijam i patrze premka na 13 dni i kilka godz .

o.O

Opublikowano

@UP To jesteś chyba wyjątkiem :D Bo na dwóch kontach tak miałem...

A tak wogóle to było już to

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Miałem taką sytuacje , że mój kolega dostał tą premke i dinary, Natomiast z premki na tym koncie zostało mu parę dni . Więc te INFO jest dobre , ale zapóźno je zrobiłeś.

xtiger54.jpg

Opublikowano

Ja np. dowiedziałem się o tym wczoraj od takiego kolesia na WR i ku mojemu zdziwieniu nie znalazłem tego na forum ... :(

@Up. tak jak napisałem w poprzednim zdaniu dowiedziałem się o tym wczoraj i myślałem że nasi userzy nie wiedzą o tym . :mellow:

@Edit : I GDZIE TE LIKE ??? ^_^

o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...