Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie do nostale.se

cichacz1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś Chciał bym zaprezętować moje spolszczenie z małymi bugami. Ale zawsze jest.
:D

Bugi to np. mała owieczka wyglądająca jak ziemniak lub baran wyglądający jak Krzak ze specjalnej :)

Więc tak włączamy folder z nostale (PL) i folder z nostale (SE). Wchodzimy w obu folderach w plik NostaleData i podmieniamy wszystkie pliki oprócz folderów które się tam znajdują.

a i zapomniałem nazwa moobów i npc zaczyna sie od np. zts1h czy cos takiego

itemki tak samo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie ale lepiej by było jak by all było dobrze czyli bez bugów i nazwy normalne jak mała owieczka mały groszek itd. zamiast zts... czy jakoś tak

itr0fv.png

Opublikowano

Na takie cos to sam wpadłem ...

A temat już chyba był?

Opublikowano

Ej a pomyślcie czy jakby się zamieniło w Nostale SE > Nosdata za takie ale ze starego polskiego clienta może by było mniej bugów

blackmagix128.png
Opublikowano

Bedzie jeszcze wiecej bugow. Nostale.se ma przerobione pliki i zawsze jakieś bugi będą.

Opublikowano

pracuje nad lepszym spolszczeniem ale to może troche potrfać bo musze przerobic pliki językowe w se

Więc jeszcze zejdzie sie troszke

Opublikowano

Yhy. Powodzenia. Zamknijcie ten temat bo szerzy się spam...

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Heh Mało bugów jak u mnie wszystko sie nazywa zts(jakies liczby)e Takie spolszczenie sb do dupy mozna wsadzic :)

Pozatym nie ma czegos takiego ze sie zaczyna ztsh1 czy jakos tak tylko samo ztsh1

//Nie odkopujemy tematów z przed 3 miesięcy!!!5%///szymek111

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...