Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieraczek UKARANY !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oni już mieli sprawę w sądzie parę razy, kary tak samo :)

btw. brzydko piszesz, prawie jak ja :D

Ciesz się że drukowanymi napisałem, bo tak to sam siebie nie mogę rozczytać ;d

@topic

Moim zdaniem bardzo dobrze, najlepsze jest to że oni raz mieli Firmę w Gdyni a potem do Sopotu ją przenieśli.

Opublikowano

No i bardzo dobrze.

To co oni robili to było śmieszne :D

I nie pojmuje ludzi którzy płacili im.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Jest taka sprawa ,że oni tak kasę trzepią na ludziach ,że taka kara nic nie da. Serwis będzie dalej.

Mnie też straszyli wariaci :))

Opublikowano

Powalone ***** z nich :D Ja się wkurwiłem usunąłem e-maila i mogą pisać do usranej śmierci :)

^^^ Hmm myślę że około 6 milionów na tym zyskali ^^ Strona stoi długo nie każdy czyta opinie, większość napala się na reklamy i tak się zbiera ...

A kara 230 tysięcy to dla nich pewnie nic ....

Założyciela powinni do więzienia wjebać. Wyłudza kasę i ma kare grzywny.... Właściciel megaupload poszedł do więzienia, za to że udostępniał pliki (z korzyścią dla nas), a tu wyłudzanie pieniędzy na których w cholerę zarobili i co ich spotyka ? Kara grzywny .... hahaah to jest śmieszne ....

Opublikowano

Były nawet reportaże o tym (chyba w interwencji) kiedyś musieli zadziałać

I dobrze to co tam sie działo było śmieszne.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Oni przysyłali do zapłaty coś koło 99zł, sprawa w sądzie zaczyna się od 100zł w zwyż, pozatym nawet jak zapłaciłem to gdzie to pobieranie?

teoretycznie ^^

Gość malutki688
Opublikowano

Powalone ***** z nich :D Ja się wkurwiłem usunąłem e-maila i mogą pisać do usranej śmierci :)

^^^ Hmm myślę że około 6 milionów na tym zyskali ^^ Strona stoi długo nie każdy czyta opinie, większość napala się na reklamy i tak się zbiera ...

A kara 230 tysięcy to dla nich pewnie nic ....

Założyciela powinni do więzienia wjebać. Wyłudza kasę i ma kare grzywny.... Właściciel megaupload poszedł do więzienia, za to że udostępniał pliki (z korzyścią dla nas), a tu wyłudzanie pieniędzy na których w cholerę zarobili i co ich spotyka ? Kara grzywny .... hahaah to jest śmieszne ....

no tak jak stawiasz pobieraczka z ktorego korzystaly dzieci neo ,a mega uplod jedna z najbardziej znanych stron internetowych to fajnie masz.nie przesadzaj

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie jakbyś trochę poczytał to byś wiedział że sprawa w sądzie dopiero o 100 iluś tam zł jest...

Zlej i moczem i kałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...