Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion FreeToPlay - konto

kmo2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie może czy jak grałem na becie, ale nie przekonwertowałem konta na ncsofcie do wczoraj, to czy będę miał VETERANA?

Opublikowano
The transfer was available until February 27th. It will be available again in future however. A timeframe when the option will be available can only be given by NCSoft.

Czyli jeżeli nie dałeś rady przetransferować konta to na razie nie zagrasz. Napisali, iż w przyszłości będzie można prztransferować resztę kont, ale to zależy od NCSOFTU więc rozpoczynamy spam !!!

Opublikowano

czekajcie bo nie ogarniam było pisane że każdy kto w trakcie beta testów wbije 10 lvl dostanie veteran packa jakoś ja wbiłem ten 10 lvl i przestałem grać w bete dzisiaj sobie o aionie przypomniałem i założyłem nowe konto ale bez veterana mógłby ktoś jak "debilowi" wyjaśnić jak uzyskac tego veterana ?

37579242820358245378.png

Opublikowano

na maila na którego zakładałeś konto do BETY powinieneś dostać wiadomość od Gameforge z kodem aktywacyjnym i instrukcją jak tego kodu użyć żeby mieć konto Veterana.

potem logujesz się na to nowe konto [wcześniej musisz zrobić postać w grze] , bierzesz reedem code, wybierasz postac, wpisujesz kod i juz.

Opublikowano

ok a czy kody jeszcze wysyłają czy już nie ? bo narazie nie otrzymałem żadnego kodu

ok już uzykałem kod dziękuje za pomoc

37579242820358245378.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...