Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Jax

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam swietnego ale to kozackiego build na jax itemy i tp chcialbym tez abyscie mi wytlumaaczyli gre nim jak uzywac czarow i kiedy wogole wszystko co przydatne. Z gory dziekuje

Opublikowano

Zły temat :/ Radził bym przenieść do ogólnego, tam ktoś prędzej odpowie. I nie pisz postu pod postem.

userbar.png
Opublikowano

Ja buduje tak:

D - flash

F - slow.

Na początek dorans blade. Później składam tabi. Nastepnie zalezy od przeciwnikow. Ja składam trinity force później hextach (i tutaj kolejnosc zalezy od cb czy wolisz AD czy nadrobic AP). Na sam koniec guinsso blade. Runy kup na AD i Def. Mysle ze pomoglem :)

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Flash i exhaus

Itemy ; Doran blade > Tabi / Merkury > Hextach > Guinsoo > Trinity Force > Rambon / Rylai.

Opublikowano

ostatni build wydaje mi sie dobry. moze ktos potwierdzic lub jesli ma inne zdanie to podzielic sie nim?

Ps Wiem ze jak chce kogos zaatakowac to wale w i potem q ale co robic z e i r?

Opublikowano
Zły temat :/ Radził bym przenieść do ogólnego, tam ktoś prędzej odpowie. I nie pisz postu pod postem.

Ups, sorry, pomyłka. Przepraszam za spam.

userbar.png
  • 2 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest nieaktywny od 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...