Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IE8 nie pobiera

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż włączam pobieranie i pobiera się parę sekund i nagle okno pobierania zgasza się i nie pobiera dalej. Co prawda mam chrome ale o ile dobrze wiem IE8 szybciej pobiera. Wie ktoś czym to jest spowodowane?

Opublikowano

Może dasz dużo wirusów.

IE8 może pobiera szybko. ale radze ci używać jakiegoś programu do pobierania np. Orbit Downloader.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma różnicy w pobieraniu, polecam pobierać programem bodajże nie wiem czy dobrze mówię ale raczej jest to: JDownloader lub Internet Download Manager...

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Wirusów nie mam skanuję co tydzień i każdy plik skanuję. Mam avire a to dobry antywir. Poszukam tych programów. A na tym orbicie można pobierać piraty?? I jak się tego używa bo on mi link pobiera a nie plik.

Pobrałem JDownloader bo Orbit do niczego jest. I czy ten JDownloader jest darmowy i czy można se nim normalnie za darmo wszystko pobierać?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...