Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać w crossfire?

xtiger54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Wasze opinie na temat crossfire. Podajcie najlepiej jego minusy i plusy. Prównajcie go do jakiś gier.

No niewiem myślcie...

a i zapomniałem dodać , że kiedyś próbowałem w to grać. Pobrałem sobie wszystko co niezbędne do uruchomienia gry , spróbowałem włączyć , coś tam się ładowało, a potem wszystko się zamknęło i tak w kółko. Pomożecie?

xtiger54.jpg

Opublikowano

@UP

Jak u Ciebie Grafika jest + to zajebiście..

Bronie też ? w chuj mało broni, zobacz sobie jak jest w Combat Arms

Eventy ? Skierowane dla ZP kidów/RP kidów.

Tryby ? Chujowe, wymyślają chyba z 10 trybów na jednej podstawie zombie..

Gra jest lipna, pod względem : Grafiki, Bronii, Eventów, trybów, hackerów..

Pograj sobie w Combat Arms, przeciwieństwo Cf'a

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

No na pewno jest lepszy od CS'a , ponieważ :

a/ lepsza grafa

b/więcej broni

c/więcej map

d/Mutation Mode (tryb mutantów)

No i bronie są ulepszane/zmieniane np.masz desert eagle i możesz sobie wylosować desert eagle camo z innym skinem , większą ilością naboi oraz szybszym reloadem.

Tak jak wspomniałem wyżej to jest BM (Black Market) gdzie można losować podrasowane bronie , na pewno to bardzo ułatwia grę no ale musisz się nieźle napracować aby takie bronie losować (np.musisz kupować ZP (z8 points) abyś mógł losować coraz lepsze bronie)

Jednym słowem "MEGA" ale ma też i wady techniczne

a/ Jeżeli idziesz w grupie to ktoś cię może wepchnąć w ścianę i masz "Client number error" i wywala cie z gry a najgorsze jak masz bardzo dobre statystyki ;/

b/ duża ilość cheaterów niestety to bardzo uprzykrza grę ;/

myślę że cię jakoś zachęciłem bo bardzo mało wad ma ta gra a wiele dobrego jest naprawdę wciągająca i interesująca polecam :)

Opublikowano

Co mam zrobić , żeby w to grać. Tzn. wiem , że trzeba pobrać,zarejestrowac , ale mój problem z uruchamianiem gry nie rozwiązany pomocy.

xtiger54.jpg

Opublikowano

@Strup3k

HAHAHAH!!!!

Są eventy dla wszystkich !!!

Jest sporo broni i będzie więcej

Grafika jest idealna, nie za słaba nie za mocna

Widocznie nie znasz się na tej grze. -.-

Wracaj do CA, a nie dupe zawracasz.

@top

Jak wiesz większości graczy z tego działu jedynie są "wyjątki".

Jeśli chodzi o pomoc

- przeinstaluj CF'a

- przeczyść kompa CCleanerem i anty-wieusem

- wyłącz anty wirusa

- pobierz najnowszą instalkę

- wyłącz zapory systemowe

Opublikowano

Jakbym się nie znał, to bym nie był 3x Moderatorem tego działu :)

btw. jak grafika jest zajebista, jak daje na max'a to mojego monitoru nie obsłuuguje.

Ogarnij się pałko, bo masz neta sprzed I wojny światowej i kozaczysz, że Cf Ci na minimalnych detalach działa.

O ile w ogóle Ci chodzi.

Opublikowano

hah ta swietna gra nie obsluguje monitorow 22" (1920x1080) a pozatym nie da sie ruletki wyłączyć

nie graj w tę kupe bo tam mozna oczplasow przez te piksele dostac.

bronie lipa, tryby takie sobie,(mutation qr low )

No way graj coda,ca,battlefielda

nQ

booyaa juz widze twojego kompa z super swietna grafa w cf

Opublikowano

grafika nie jest idealna (porównując nowe gry ) ale jak na tak "starą" gre to jest ładna

Zgadza się bronie są dobre ale dla ludzi którym nie szkoda pieniędzy na coś w pixelach .

. A co do pytania na temat rozruchu . to podaj swoje parametry komputera to może coś da się zrobić .

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Ale wy nie rozumiecie!

Grafika jest dlatego tak, żeby gracze ze słabszym komputerem mogli sobie w nią pograć. Więc Max nie wyjeżdżaj mi tu z jakimś BF'em bo wiadomo, że ta gra jest na lepsze kompy. Btw. CA też ma gównianą grafikę, a mój komp trzyma się zaj*biście

@top

Jeśli możesz opisz swój problem dokładnie, pikselowo.

Opublikowano

haha, tak specjalnie robią, by mogli pograć ze slabszymi kompami.

Bez kitu, ale CS już ma podobną grafę.

Opublikowano

CS Source tak ? Zgadza się ma lepszą grafikę, i co z tego, podnieca cie to ?

Specjalnie są takie gry tworzone np. Point Blank, Combat Arms, Crossfire, Counter Strike 1.6

Więc nie wiem dlaczego się tak czepiacie to tej grafiki. Skoro wam się ta gra nie podoba to idźcie do innego działu.

Ja nie mam zastrzeżeń co do tej grafiki, ani całej gry, tak samo nie mam nic do CA czy WR

Wasz dział, wasze opinie.

To jest nasz dział, i nasze opinie.

PEACE!

@TOP

I co zrobiłeś już te sposoby ?

Opublikowano

To jest mój pierwszy temat , w którym urządzacie sobie takie pogaduszki;] Jednak mnie przekonaliście nie warto grać w Cf. Jeżeli chodzi o Ca to próbowałem grąć. Nic z tego nie wyszło ponieważ się przyzwyczaiłem do warrocka i wogóle ... W takim razie jakie gry polecacie oczywiście mmofps

xtiger54.jpg

Opublikowano

Project Blackout(Point Blank) jest fajniejsze polecam CF zmarnowało 3lata mojego życia i nikt konta nawet kopić nie chce z8 do dekle które dają bany za nic

r8a4g8.jpg

Opublikowano

hah ta swietna gra nie obsluguje monitorow 22" (1920x1080) a pozatym nie da sie ruletki wyłączyć

nie graj w tę kupe bo tam mozna oczplasow przez te piksele dostac.

bronie lipa, tryby takie sobie,(mutation qr low )

No way graj coda,ca,battlefielda

nQ

booyaa juz widze twojego kompa z super swietna grafa w cf

wahahaha ale doje... ja mam rozdzielczość 1920x1080 tylko wystarczy ruszyć trochę głupią pałą i nie opowiadać bzdur a do tego jak się ściągnie texture packa to gra jest w HD ... Nie nawidze takich dzieci neo które się nie znają nie wbiły więcej jak staff sierżant a jeszcze mają coś do powiedzenia :D

@topic. wpisz w googlach crossfire europe i jak znajdziesz gamerage to ściągnij clienta załóż konto i graj nic wiecej nie trzeba jeśli twój komputer spełnia wymagania :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...