Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban za nic...

NerwusXXI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż wchodzę sobie do CA bo chciałem zrobić event patrze a tu dupa ban na perma ? jak gdzie kiedy ?.Sprawdzałem na forum czy może ktoś mnie zraportował jest 1 ale to 1 miesiąc temu i to nie za hacki tylko cos tam napisałem wiec o co tu chodzi mam szansę się jakoś odbanować ? Porażka ten nexon to scierwo ...

@edit Jakby co to nick Ali3nsKill3r ;]

Opublikowano

Podaj nick, to sprawdzę czy jesteś na listach zbanowanych i za co dostałeś bana.

@EDIT

Dostałeś bana wczoraj za serwer logi, jak chcesz sam zobacz, klikasz ctrl+f i w pasek wyszukiwania wpisujesz swój nick:

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=659974

Opublikowano

A daj nick może dostałeś bana za tamten report przecież nie tylko dostaje sie bana za hacki..

Mojego kolege kiedyś zbanowano za plvl a raport stał 4 miesiące.

@up szybszy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Podaj nick, to sprawdzę czy jesteś na listach zbanowanych i za co dostałeś bana.

@EDIT

Dostałeś bana wczoraj za serwer logi, jak chcesz sam zobacz, klikasz ctrl+f i w pasek wyszukiwania wpisujesz swój nick:

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=659974

A co to są te logi ? bo ja zabardzo tych banów nie kumam nigdy w życiu bana nie dostałem ...

Opublikowano

Game Logs - są to zapisy z gier ( tzw. logi, podobne masz jak używasz keyloggera) tyle że te pokazują ile dany char zdobył kili w określonym czasie. ktoś cie kilka razy zgłosił to sprawdzili logi, zobaczyli że masz coś w przypadku tele killa czyli 50 killi w 1 minute jest nie osiagalne, więc ban biggrin.gif

~Cytat by Lenart

Poprostu wszystko co podejrzane zapisuje ci się w logach :x (np hacki nawet do innych gier)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A co to są te logi ? bo ja zabardzo tych banów nie kumam nigdy w życiu bana nie dostałem ...

Musiałeś mieć jakieś hacki na kompie lub jakieś pozostałości po nich.

@up szybszy Albo tak jak up podał ten cytat Lenarta

Opublikowano

Czyli jak np. miałem hacki do metin2 ^^ i dobrze gram w CA to mogę dostac bana ? Czy muszę miec koniecznie do tej gry w której dostałem bana

@down To oni są chyba smieszni wali mnie taka gra juz nigdy w to nie zagram (moze)

Opublikowano

Czyli jak np. miałem hacki do metin2 ^^ i dobrze gram w CA to mogę dostac bana ? Czy muszę miec koniecznie do tej gry w której dostałem bana

Nie ważne do jakiej gry miałeś hacki na kompie, czy to do metina, czy combata, to i tak dostanie się bana w CA.

Opublikowano

Jeśli miałeś hacki do Metin'a i możliwe, że dostałeś za nie bana to ja bym się kłócił poprzez Support ;) Bo co gra MMORPG ma coś do FPS ? Pisz do nich przez Customer Support

Opublikowano

Wali mnie juz ta gra banuja za nic teraz to chyba nawet specjalnie sciagne hacki do CA i bede napierdzialał...

Do zamkniecia

Opublikowano

@Up

Dadzą Ci hardware bana i już nic nie pograsz . Kłóć się z nimi , ale nic nie zrobisz .

Kumpel rok temu dostał bana za pwrlvl na cpt . Dziś ma ltc i gra dalej .

Jebłeś błąd , ale to nie znaczy , że musisz kończyć z ca ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...