Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-TuT]Lucky Shot dla poczatkujacych

areq94pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,ten poradnik poświeciłem na pokazanie nowym graczom na czym polega "LuckyShot"

Lucky Shot z j.angielskiego oznacza szczęśliwy strzał , szczęśliwy traf

Dlaczego taka nazwa ? Myślę ze nazwa wzięła się od tego,ze aby coś wylosować musimy strzelić do tarczy

Gdzie znajduje się LuckyShot ? Znajduje się dokładnie pod zakładką ItemShop w tym miejscu

32790068.jpg

Teraz mały opis co w środku

Mianowicie w środku znajdują się dwie zakładki losów.W pierwszej zakładce mamy losy za G1 a w drugiej za dinary,a wygląda to tak

69668367.jpg

Do czego służą napisy pod obrazkiem broni?

29568436.jpg

Te napisy Informują nas o cenie przedmiotu oraz ile jest jeszcze dostępnych losów. W tym wypadku cena za 1 los to 1200 dinarów tzw 1,2k a dostępnych losów jest 1584

Co to oznacza jeśli przy obrazku z bronią pisze "Sold Out" ?

Oznacza to ze losy z ta bronią są już niedostępne ponieważ zostały wykupione

34269851.jpg

Jeśli klikniemy na obrazek z bronią to po prawej stronie wyświetli się nam jej opis

71307497.jpg

Tutaj jet mały opis obrazka co do czego służy

57034494.jpg

1.W tym miejscu wyświetla się nam ile będziemy musieli zapłacić za nasze losy

2.Aby kupić los wystarczy nacisnąć "Challenge" które jest w ramce, a jeśli chcemy rozpocząć grę klikamy "start" które znajduje się obok

3.Jest to tarcza do której będziemy strzelać(aby mieć większą szanse na wygrana musimy kupić więcej losów za większa sumę max 10 losów)

Jeśli kupiliśmy za dużo losów możemy kliknąć "restart" który jest zaznaczony na obrazku

Kliknęliśmy "Start" co teraz ? teraz pojawi się nam okienko które musimy nacinać aby strzelić do tarczy , wygląda ono tak

89488367.jpg

Jeśli strzelimy do tarczy wyskoczy nam okienko z nasza wygrana.Nie zawsze to będzie przedmiot wybrany na obrazku wcześniej,może to być tzw. nagroda pocieszenia.W ramce wyświetla man się przedmiot,jego nazwa oraz czas na jaki go wygraliśmy

49209484.jpg

Mój poradnik dobiegł już końca.Miał on na celu pokazanie nowym graczom na czym polega lucky shot i zwabić troszkę graczy ;D

Pana Moderatora proszę o zdjęcie % tyle na ile jest to możliwe <3

PS : jeśli ktoś zauważy jakiś błąd proszę napisać na pw :)

Pozdrawiam i życzę milej gry, Areq94pl

Opublikowano

Masz już ten like na zachęte dla zielonych się przyda ale ich jest znacznie mniej niż normalnych graczy :)

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Poradnik jest przejrzysty i miło się go czyta.

Oczywiście powinno to pomóc nowym graczom.

Zostawiam Like ;]

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Wszystko jest zrozumiałe,czytelne. Dla początkujących jak najbardziej... Gdy byłem nowy w wr to się zastanawiałem co to jest? jakoś się domyśliłem , ale ten temat ułatwi to początkującym.

I zapomniałem u góry dodać , że w temacie pojawił się błąd. Nie lusky shot tylko lucky shot. To jest mały błędzik , a każdy ma do tego prawo

xtiger54.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...