Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o pomoc - sony movie vegas - dźwięk

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem. Nie problem a nie wiem bardziej jak to zrobić. A mianowicie tworze zapowiedzi meczowe i wiadomo pokazuję różne oprawy i chce potem np pokazać próbkę "pierdolnięcia"... W czasie gdy są pokazane oprawy to leci muzyka głośniej a gdy chce dodać pierdolniecie to ta sama muzyka chcialbym aby leciala ciszej aby dobrze bylo wszystko slychac. Jak to zrobić?

W skrócie chodzi o to by w danej chwili filmu muzyka na pare sekund robila się ciszej, jeżeli ktoś ma z was dobre poradniki na temat tego lub jakieś filmy na youtube lub własne rady to proszę o pomoc.

Za pomoc dam lajka i 5* w profilu i nie wiem, dostanie ode mnie buziaka =)))

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

no niby tak, a wiesz jak zrobic by wyciszyć tylko ten skrawek dźwięku tak, by inne się nie ściszały?

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...