Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban za nic :/

MowMiJakChcesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, słuchajcie jest taka sprawa, a właściwie to problem.. : //

Więc do rzeczy chodzi i grę ,,Combat Arms".

Otóż nie grałem w tą grę nigdy, a mam bana..

Ściągnąłem Combat'a, założyłem konto- wszystko OK, ale gdy się chce zalogować pisze, że mam bana perm'a od Administratora.. Moglibyście mi to wyjaśnić?

Z góry dzięki. : )

Pozdrawiam.

@Down

Otóż nie grał, ponieważ komputer był kupowany przeze mnie, więc to jest niemożliwe, że 6letni brat grał w CA xD.

@2Down

Otóż to, jest to porażka..

@Edit

Ps. Mam Windows 7.

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

Może ktoś inny wcześniej na tym kompie grał w CA i dostał bana? Jeśli ten ban został nałożony dawno, to zmiana adresu MAC może pomóć.

Opublikowano

Zmien MAC za pomocą SMAC 2.0

spróboj pbdownforce 0.3.3.1 pobierz ustaw w safe mode i odpal CA *to tak w skrócie* może pomoże.

Ten system banowania to jest porażka.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jakiego masz neta? Radiówkę? Jeśli tak to ktoś z okolicy mógł grać w CA i dostał bana. Wtedy wszyscy co korzystają z tego dostawcy dostają bana ;)

Opublikowano

ja za hacka dostałem bana chociaż pilnowałem się itp i to dostałem a na ts-a weszlem to kolega z klanu dostał bana za darmo 1lt3 a nie miał hackow itp nexon za darmo bany daje patrząc na inne posty

Opublikowano

Czasem jest też tak że na osiedlach jak na klatce jest jedna skrzynka od dostawcy

internetowego z której wychodzi np 10 kabli po jednym na mieszkanie :) to później

styka że jedna osoba dostanie bana w CA a nikt podłączony do tej skrzynki nie pogra :)

sygnayr.png
Opublikowano

nexon wie wszystko on jest wszechmogący wiedział że będziesz hackować dlatego dał ci bana proste :P

Tak na serio to być może został jakoś źle wpisany numer IP do bazy i twoje IP zostało zbanowane ale to tylko domysły pierwszy raz słyszę o czymś takim

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...