Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1k hp czy 20% abs

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kupiłem sobie kozaki +9 do wybonowania ale to w swoim czasie teraz używam jako biegowki. Bardzo często bije moim bodym metiny cienia i zastanawiałem się czy od tych moich butów 1k hp nie były by lepsze te kozaki 20% abs na strzały na te metiny. Co wy o tym myślicie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

według mnie 1k hp, 20% abs prawie nie odczujesz. w dodatku i tak trzeba schodzić aby je ubić, bo nie możliwe, żebyś ubił metka bez schodzenia z 20% absem.

Opublikowano

Zależy ile hp masz ogólnie. 20% to dużo szczególnie na tych metkach, strasznie dużo łuczników jest. Jeśli masz ponad 10k hp to śmiało noś kozaki.

Opublikowano

Kozaki na większą ilość HP . Jeśli masz mniej to tak czy siak musisz zejść z konia i bić łuczników.

Osobiście wybrałbym Kozaki.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

To może opiszę Wam mój sprzęt będzie łatwiej zdecydować "body 35lv aura berek m6 fms śr 35 kd +3 żel +9 5kątna +9 śmierta +9 kd +3 500pż naszyjnik 1000pż ebo +9 srebrna +9 do tego buff błogo m4 pomoc m2 102 inta. hp nie jest dużo bo wymaxowałem siłę a poza tym po wypłacie zamierzam złoty wybonować tak żeby 2k hp wpadło ;] kozaczki też :D na ten moment jak założe kozaki mam 7,6k hp więc to mało ;/ Co w tej sytuacji? zostać przy butach 1k hp czy kozaczki nosić na te metki?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zainwestuj w naszyjnik i brasoletke 2000 HP , znaczy uzbieraj sobie powoli na takie .

Narazie zostań przy 1k hp bo mało hp masz .

Zakupisz itemki na HP mozesz mysleć o bonach innych :)

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

Wbij sobie 40 lvl i dodaj w Wit

i potem sobie będziesz spokojnie na metki chodził

wtedy z kozakami.Teraz lepiej te 1k pz.

Albo bij metki z butkami 1k pz i potem sobie wybonujesz te kozaki na 2k hp

i kupisz naszyjnik czy tam wybonujesz..

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

Oczywiście , że lepsze będą butki z bonem na hp , ponieważ ten absy troszkę zmniejszą dmg z strzał , lecz i tak by ubić tych łuczników musisz zejść z boja , po czym dojść do nich...

Skrótem -> Buty 1 k Hp .

Opublikowano

najlepiej jak masz kozaki +9 to je wybonowac ale sprawa nie jest tania

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

dobra panowie to już wiem wybonuję sobie naszyjnik i kozaki po prostu a do tego czasu będę bił w butach 1k hp. A wyższego lv nie zamierzam wbijac :] przynajmniej do skili g1 :D teraz sobie mogę ku dropić bez problemu w m2. Dobra dzięki do zamknięcia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...