Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Bluescreen po instalacji VirtualPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ... otóż gdy chcę zrobić serwer i zainstaluję Virtual PC to wszystko działa. Serwer itd, można się zalogować, jednak gdy zresetuje komputer to wyskakuje bluescreen ... Jedyne co pomaga to uruchomienie w trybie awaryjnym, i przywrócenie systemu do stanu sprzed instalacji Virtual PC. Nie wiem w ogóle o co chodzi, kiedyś działało. Z tego co pamiętam stało się tak po instalacji Virtual Box, ale jest on już odinstalowany, a problem pozostał ... Mój system: Windows 7 (dodam że kiedyś wszystko działało tylko chyba ten Virtual Box coś zj***ł, aczkolwiek nie jestem tego w 100% pewien). W razie czego mogę wstawić zdjęcie tego bluescreena, ale nie wiem czy to coś da.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Cholera .......... Problem w tym że nie mam instalki Win 7 ... (teraz mam oryginała no i nie chce pirata za bardzo, a nawet jeśli to nie wiem skąd pobrać ...). No dobra ... Dzięki za pomoc .. Lecą lajki ;D

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...