Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Warrock Premka za SMS (3 dni ) POMOCY

Keasr223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie pamiętam kiedyś że można było kupić premke 3 dniową za sms istnieje to jeszcze ?

PROSZE NIE PISAĆ ZRÓB SE PKT ALBO COŚ TAKIEGO (JUŻ ROBIŁEM I STRACIŁEM 3h CZASU GÓWNO MAM NIC NIE DOSZŁO TYLKO SIĘ WKURWIŁEM LICZĘ NA JASNE ODPOWIEDZI )

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Tak można było, ale na chwile obecną playspan wycofało funkcje kupna czegokolwiek poprzez SMS. Jedyne szybkie wyjście to zrobienie 100UP na PS.

@up

takie sprawy to pisz na pw.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Jedyne szybkie wyjście ?:lol: 3h siedzenia na Playspanie i gówno mam żadna reklama nie weszła ....

Opublikowano

Nie to nie oszust ale wielki Cham z inteligencją 13 latka, jakiś pe***il czy co....

Pomoże ktoś z tymi pkt czy nie ?

Opublikowano

Proszę nie prawcie mi morałów i innych pierdół ja potrzebuje na dziś premkę PILNE !!! może być reklama/y żeby stykało z nich 100 pkt, może być ofiarodawca (jak coś to na priv), wszystko tylko żebym miał na dziś premke gold 3 dni ...

Dla wybawcy mam cały jutrzejszy limit lajków ...

JAK COŚ TO POPROSZĘ KONKRETNĄ NAZWĘ REKLAMY !!! I PKT ZA NIĄ .

Opublikowano

da sie kupic za sms lecz jest to nie oplacalne bo kosztuje 11zl

EDIT

nie da sie podac reklam na playspanie bo przy dostawie punktow nie pisze ich nazwa!

Opublikowano

Obecnie chyba nie można. Na grze ludzie ponoć sprzedają , ale im nie ufaj jestem ufny i przez to straciłem 60 zł sms [uprzedzam].

Pozdrawiam xtiger54

xtiger54.jpg

Opublikowano

Jaki żal. Gościu prosi o reklame a wy dalej morale piszecie.

Na chwilę obecną nie da się z darmowych proxy zrobić nawet 100ptk.

Sam przesiedziałem ponad 4 godz i też nic nie doszło. Kupiłem pakiet proxów prywatnych i także nic. Więc lepiej się w to nie ładuj - ostrzegam. Bo i tak nikt Ci nie pomoże i nie powie gdzie najlepiej kupić. Jeżeli ciężko z kasą to najlepiej do jakiejś pracy pójść, jeżeli nie masz 18 lat to ulotki, jak masz to inwentaryzacja.

Opublikowano

A inne serwisy typu funup ? działają wam? bo mi nie bardzo :/

A jakaś stronka żeby za sms kupić premkę 3 dni albo więcej jest ?

Opublikowano

Tylko Playspan/FANUP.

Ale na zwykłych proxach nie wbijesz nawet 100pkt. Wszystkie publiczne wyczyszczone. Musisz kupić prywatne. Ale żeby była dobra prywatna proxa musisz wydać okolo 20 dolców na jedną. Są też po 10 dolców 10 prox ale one są do du**. Sam już takie kupiłem. A na pomoc nie masz co liczyć na tym forum bo, każdy ma to gdzieś.

Opublikowano

Posłuchaj ja jedyny chyba napisze pożyteczny post .

Wbij na PS zakładka sponsor pay i znajdź reklame Akazoo , kliknij ją , wpisz nr tele i opratora następnie wyślij im sms na podany numer odejdź od kompa na 5 min i telefonu nie dotykaj . Potem po 5 min jak już dostaniesz G1 wyślij sms o treści STOP TAK na 60433 . I daj mi like :)

@200 POST :)

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...