Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Odpalenie serwera by Arymanik

MrPacio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam SF by Arymanik włączam, loguje się, wpisuje sysinstall w 1 wpisuje ip z norm koncowka w 2 z koncowka 100 i w netmask zmieniam na 255.0.0.0. wpisuję /etc/rc.d/netif restart i po tym /start, serwer się normalnie odpala. Mam klienta 2008 i 2010. Pliki są 2008. Zmieniłem IP w pliku root, w launcherze z surką także w serverimfo, włączam za pomocą launchera na kliencie 2008 i mam błąd łączenia. Tak samo zrobiłem na kliencie 2010 i mam na nim cały czas zostaniesz połączony... Pong jest inny w kliencie 2010 bo nie mogę go znaleźć, ale w kliencie 2008 jest taki sam.

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

klienta 2008r nie wlaczaj lancherem tylko spolszczeniem powinno dzialac ( zobacz cz masz portmapa wlaczonego i dobre tam IP )

6f1dcb68ed09a089.jpg
Opublikowano

To dlatego nie znalazłem :D. Zarąbałem się. To dlaczego na plikach 2008 mam błąd łączenia z serwerem? :D

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Ściągnąłem nowego klienta, zrobiłem spolszczenie przez Metin2 Connect Changer i wszystko działa przez spol a nie launchery :P. Do zamknięcia.

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...