Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Wielka obnizka G1

D1widQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu G1 przejrzało swoje ceny i uznało iż jak na dzisiejsze czasy, są one już trochę za wysokie.Wszystkie bronie z zakałdki Branch Tab Weapons (Engineer, Medic, Sniper, Assault, Heavy Trooper) oraz PX Items mają od dziś nową*AKTUALNĄ*cenę w G1C! Prócz tego 11 Najbardziej Popularnych Broni ma teraz 10% zniżki - znajdziecie je w zakładce Sales Items w Marketplace

// kto przeniósł temat ??

POMOGŁEM ? DAJ LIKE

Chętnie ofiaruje pomoc

:)mu_eye11.gif

Opublikowano

Bardzo dziękuję za INFO, szkoda, że 3 dni temu nie zrobili, jak kupowałem bronie :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

a to z takiego powodu że kończy się im licencja na prowadzenie WR i muszą zdobyć środki żeby to opłacić =)

Opublikowano

Było to do przewidzenia, że w końcu to zrobią. Stare ceny były dość nieaktualne i nieopłacalne w porównaniu do tych z przeceny. Niektórych broni w ogóle nie opłacało się kupować.

Utwierdza to mnie bardziej w przekonaniu, że G1 ma poważny kryzys, ściąga graczy lub chce wycofać się w ogóle z projektu WarRock'a.

32354141673387527780.png

Opublikowano

juz po obnizce ?? bylem jakies 2 h temu w mp i jeszcze byly obnizki , a teraz jak chcialem kupic bronie to nie ma nic - 10% , wszystko po starych cenach. tez tak macie ?

@down i wlasnie o to mi chodzi , ja nie mam na swoim koncie zadnych przecen w kazdej zakladce ,a jeszcze o 18 mialem.

gunnersaurusrex.png?lol=0.6325990408658981
Opublikowano

@up

Obniżka -10% dalej obowiązuje.

Wszystkie bronie z zakałdki Branch Tab Weapons (Engineer, Medic, Sniper, Assault, Heavy Trooper) oraz PX Items są objęte obniżką.

1376848905-U377559.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...