Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Q) Gdzie lepiej iść

tymbark110

który czołg  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. który czo?g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi zdecydowanie lepiej gra się IS3 od Su-100, ale to zależy czego oczekujesz od czołgu.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

No właśnie w tym tkwi problem wiem że IS-3 wyższy tier i w ogóle ale ja bardziej chyba TD (OBAN czyżby nowa gwiazda MPC tak pżynajmniej myślę a ja nigdy się nie mylę:) )

Opublikowano

IS-3 znacznie mocniejszy przeciwnik. Na Su-100 sporo się pomęczysz z niskotierową wykałaczka a zabawa zaczyna sie od su-152/isu dopiero prawdziwa.

Opublikowano

każdym stockowym czołgiem będziesz się męczyć ale mniejsza o to. racja IS3 może być ci łatwiej ze względu na naprawdę dobry pancerz (ja najlepszym działem ze Su152 nadal nie potrafię przebić go w "ryjek" co mnie niesamowicie irytuje)

co do TD'sów to są naprawdę fajne zabawki, można zarobić jak umiesz nimi grać. Su100 nie jest takie złe, naprawdę przyjemnie mi się na nim kasę biło ale już Su152 jest drogie w utrzymaniu (aż boję się pomyśleć co będzie dalej)

Reasumując polecam na początek iść w wyższą tierę heavy'ch po czym już (jak umiesz dobrze grać i osiągasz przyzwiote wyniki) będziesz bić nie najmarniejsze pieniądze na IS'ach. Wymaksuj sobie chociaż 1 gałąź, potem dopiero inne. (ja popełniłem ten błąd że jadę w Szwabską i Radziecką stronę na raz i mam 2x 7 tier (TD ruskiego i HT niemieckiego i obecnie tylko 100k na stanie. :( )

0

Opublikowano

Jeżeli nie masz premium i nie zamierzasz kupować to bierz Su-100 ale jeżeli masz jakiś czołg premium lub często masz premkę to bierz IS-3.

kszafranski16.png

POMOGŁEM DAJ LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...