Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy może ktoś napisać mały poradnik NS?

DobryPolak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tak może byś powiedział , czy na serwerze oficjalnym- np czy us czy PL , czy może jakiś serwer prywatny

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

ja też bym prosił o poradnik dla ns na serwerze usa , oczywiście kupie 2.5kkk golda ns alegro .

Pomogłem daj Like

Opublikowano

z tego co mi sie wydaje to na destiny jest quest od 90 do110 lvl w juno kolo magazynu trzeba zabic po 20 dusz w egeha i za niego jest 1000PU wiec robisz quest i wbijasz ile chcesz

Opublikowano

Poradnik .... poradników raczej nie znajdziesz na privat , prędzej na pl . Bo nikt na destiny nie potrzebuje poradniku tam jest za szybki exp. Moge ci tyle powiedzieć Jeśli masz kase zainwestuj w dobrego +15/16 mył event więc chodzi jak chleb tanio. Robisz misje koło magazynu . Za misje na sucho masz 1k pu ale pbi rulony. Ale nie jestem pewny bo kolega przez to dostawał pu na minusie.Farmisz około 70-80k żeby do moraski trzuć się komfortowo. Po duchach expisz w tomb do 97 . potem bierzesz misje w egei nastepnie w dratan i na koncu w strayanie . Na tych misjach dojedziesz do 121 lvl. Potem muszisz kupic pbi . I ciągniesz do 130 . Następnie znajdż jakiś wysoki lvl żeby mial 100% casta i miał 15-30 min czasu , musi ci pomusz przy misjach do moraski , z pbi wbijesz 149 na tych misjach . Potem w morasce lecisz na misjach pu leci łądnie więc nie mart sie o skile . w morasce expisz do 165 bo gdzie indziej się nie da . Żeby dać sobie rade w nowym juno muszisz miec hp steal i mp steal wep 160+13+ . Co do setu;)

Jak masz kase i troche cash kupujsz czesci setu 180 łaczysz za caly set masz 70% CASTA i ponad 30k hp . jak masz dobra abs to jest git. A jak nie możesz zakupić . To mówie wep 90=15 set na 90 czym wiekszy + tym lepiej dla ciebie bić mobki ale sety sa teras tanie to zaopatrz sie w ten set 90+15 . Potem wep na 120=15 eq na 90 wystarczy chyba ze cię stać to kupisz kilka czesci +15 na 115-119. Potem wep 140+15 set ten co jest chyba że ciebie stać to kup na 140 ale czy ja wiem czy sie oplaca . Potem tym eq ciągniesz do 160 i wep min 40% cast 160+13+ klata 20% cast 160 helm to na 180 opłaca sie 30% i rekawiczki czy buty na 180 10% cast . Ale podsumujać duchy farma , potem exp na misjach do 121 plvl do 130 misje do moraski i 165 +:)

Pomogłem daj Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...