Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Wallhack

Gqonvi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żaden chuj nie będzie zmieniał mi nazwy tematu, oraz jego treści. KURWA.

FyvzeeY.png

Opublikowano

W 50% się z tobą zgadzam co do 1 wypowiedzi . a dlatego w 50 ponieważ zdarzają się tacy "ludzie" o których piszesz ale także są LUDZIE którzy sprostują wypowiedź "ludzi" w sposób który w niewielkim stopniu przywraca wiarę w człowieka . i chce się dalej coś wrzucać . sam kilka razy podawałem na tym forum kilka tematów z wh czy 1hk . zawsze znajdzie się grupka "hejterów" którzy będą próbować cię poniżyć dla własnej satysfakcji , w większości przypadkach są to jak to ująłeś "Dzieci Polsatu" którym nic w życiu nie wychodzi bądź takowego życia nie maja i potrafią "kozaczyć" tylko przez komputer gdyż tam ich tożsamość jest w pewnym stopniu anonimowa . Ale nie warto się nimi przejmować , Jeżeli lubisz grać w crossfire i od czasu do czasu z cheatami to trafiłeś na dobre Forum . Pozdrawiam .

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

zgadzam się z Gqonvi choć sam nie lubię haków i mnie to wkurwia jak jakis haker mnie zabija ale mam szacunek dla ludzi którzy robią te haki inni się męczą żeby je znaleźć

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Oczywiście, że zrobienie Hacka nie jest łatwe, lecz mimo wszystko nie mam repsektu do osób używających hacków.

Gdyby osoby robiące hacki zostawiały je dla Siebie to Ok, ale oni wrzucają je w neta, i cały świat na nich gra..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

@Stupek

Jakby nie było, MPC (jak sama nazwa wskazuje) jest to forum o cheatach. To nasza główna idea, którą rozwijamy, więc "gardzenie" ludźmi, którzy grają na hackach nie jest na miejscu. ;)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...