Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S14 Sura vs S18 Sura od zera

lobezkox141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj stanąłem przed takim problemem. Grać surą od zera na s18 - wkręcić woja do 30 i na Fishbocie cisnąć czy też kontynuować moją karierę wojownikiem marki body. I teraz staje przed problemem. Nie wiem, czy mam kontynuować tego woja (lv 42 body) czy też zacząć od 0 surką.

@eq na woja jest opisane w moim wcześniejszym topicku:: http://www.mpcforum.pl/topic/566626-woj-body42-vs-drop/page__p__4061647#entry4061647 (tam popełniłem błąd berek m2 sorki)

Albo też zacząc wojownikiem marki mental (s18) i grać do 30 a następnie wkręcić się na s18 dzięki małżom :D?? następnie stworzyc prawdziwego wpka do DT (2int 1wit)

******** W obydwu przypadkach chce sobie zarobić na surę WPka pod DT ;] *********** **** Jeszcze jedno: ile kamoli wyciągne na miesiąc w pierwszym przypadku,dropiąc 2-3H dziennie bez łapki dropa a ile z**********?

******** WYPOWIADAJCIE SIE NA PODSTAWIE DOSWIADCZENIA, CO DO DROPU, LUB STATYSTYCZNIE;]************

Z góry thx:) tradycyjnie daje Like ;]

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

graj wojem . Lub zrób ninje dagger. 2-3h rekawicą to około 5 kamieni. Bez 2 lub wogóle. Musisz wiedzieć gdzie dropią.

Jeśli chodzi ci o daggera - nie chce dagerem. Marzę sobie robić DT WPkiem samemu wiesz;] taka fantazja ;D ;] zobaczę co sądzą inni :D masz like

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

lepiej bodym nie znudzi ci się tak jak wp :P może i ku i eq dla woja jest droższe ale fajniej nim się gra ;]

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ile razy mam pisać , że chce zrobić surę WP do DT?! Body jest montonny, mental zamuł jak trzy litery; ] daggerem też mi się znudziło grać tylko surą nie próbowałem ;] a bardzo mi zależy na stworzenie dobrej postaci prosto do DT ;>

@Edit ;] Woj jest dla początkujących, wbiłem wojem 65 i mam dosyć... postać nudna ;] montonna ciągle to samo... Szaman może w przyszłości spróbuje swych sił. ;]

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

nie powiemy ci ile dropniesz kamoli możesz jednego dnia dropnąć 10 a drugiego 0 to wszystko zależy od szczęścia rób wp

dad46021fe1a406da440fb00bac82d19.0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...