Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Portmap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuje waszej pomocy;)

Chodzi mi o "PortMap" a mianowicie O port [13000]

Problem taki że port się nie włącza;/ Wcześniej stawiałem serwery na tym samym internecie 20-25mb/s

podłączony pod "Modem" z niego pod Router D-Link DIR-300 połączenie Wi-Fi Próbowałem także przez kabel niestety to samo;/

Wcześniej wszystkie moje serwery NP. CarnelianMt2 stały na tym samym Routerze tyle że podłączone kablem do Lapka...

Od 2-dni walczę z tym portem i nic...IP z hamachi tak jak powinno być"5.209.20.100" wszystkie porty odpalają się bez problemu

tylko ten jeden-[13000]

Serwer stawiam na plikach "By sherer" próbowałem także na plikach "By Aryman"

Ja nie mam problemu z logowaniem się do gry lecz inni gracze już tak... mają błąd;/

Jak coś wiecie na ten temat proszę o pomoc Thx ;)

Pozdrawiam:Candy

Opublikowano

Ehh Podpisuję Się z panem Up

Też mam taki sam problem :)

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...