Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Tani serwer DO

Rambots

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę jak ktoś zna o podanie taniego serwa tzn.. że na handlu np irek po 20mln lf3 po 20mln itd

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

gb2. moze nie az tak tanio ale ogolnie to lf3 max 30 mln irki po 50 kupowalem. pozatym tam jakies gamonie graja;d ja po 2 dniach leonkiem golce prawie fe lalem;d zabawa na calego;d

Opublikowano

polceam Wegry 1. lata tyle ludzi co na pl3 - pl2 . fajnie sie gra. jest co bic ^^ jak jest kosmincza pilak itp. to jest konkretnie. malo botow duzo ludzi ktorzy sami graja. golec za 10-20mln w nocy. ja osobiscie w nocy wygralem za 5mln. lf3 - 5-10mln , 50x niewidki tez tanio po 7mln. miny po 2mln. ogolnie tanio. polecam serwer :)

jak coś pisz na pw. i oczywiscie jak bys gral wolaj kolegow i na mmo do klanu PL zapraszam ^^

Opublikowano

Najnowszy serwer to cz3, więc nie powinno być drogo :)

Japierdole , 70mln na golca wjebałem , sam wdupcales podobne kwoty i nie kurwa tanio jest o.O

Opublikowano

Japierdole , 70mln na golca wjebałem , sam wdupcales podobne kwoty i nie kurwa tanio jest o.O

Biorąc pod uwagę że można bugować kredyty - to takie ceny to tanio.

Jeśli nie chcesz bugować to drogo.

Na pl3 można golca za 17 baniek wygrać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...