Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tank destroiers slabe i mocne strony.

Nifer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zapytac doswiadczonych graczy o tank destroiers. A konkretnie jakie sa slabe i mocne strony tank destroiersow. I w jakiej nacji sa wg was lepsze. Prosze uzasadnic wypowiedz. Z gory dzieki.

Opublikowano

Dla mnie to Niemcy, gdyż końcowe tiery mają dobry pancerz i dobrą zwrotność, amerykańce też dobry armor ale słabe silniki i strasznie powolne :(. Ruscy natomiast mają dobre działa lecz kiepski pancerz a zwrotność taka średniawa

Opublikowano

Dla mnie najlepsze amerykance, aczkolwiek musisz troszku się napracować, przez te papierki, aż do T95, który wytrzyma praktycznie 'wszystko'. Zajebisty pancerz, przyzwoite pierdolnięcie, ale zwrotność słaba. Złe punkty? To, że jak znajdzie sie AMX na Twoich plecach to możesz pożegnać się z resztą drużyny.

Opublikowano

UP 950 DMG w rosyjskim drzewku TD ma juz 8 Tier a konkretnie ISU po ktorym OB.704 ma armatke (ta sama) Jesli mialbyc ci cos doradzic to wlasnie ruskie TD mam juz troche OB.704 i gra sie poprostu swietnie ale zeby nie pisac tylko o ostatnich tierach to powiem ci ze wczesniejsze sa tez dobre np.SU-85 bardzo przyzwoite dzialo 107mm jak kolega wyzej napisal a im dalej ytm lepiej (Su-100) o ile dobrze pamietam ma juz 460 dmg armatke chyba PZDR

PS: Odradzam ci isc pod USA tragedia prawdziwa sila zaczyna sie od T-95 reszta to papier no moze poza T-28 on podobnie jak T-95 jest twardy..

Opublikowano

Dla mnie to Niemcy, gdyż końcowe tiery mają dobry pancerz i dobrą zwrotność, amerykańce też dobry armor ale słabe silniki i strasznie powolne :(. Ruscy natomiast mają dobre działa lecz kiepski pancerz a zwrotność taka średniawa

Niemcy i końcowe dobry pancerz?To ty chyba nimi nigdy nie grałeś.

Jg panther nawet moncy pancerz ale slabe dzialko.

Ferdek dobry pancerz tylko z przodu bo ma taka dziwna plyte.Z boku wchodiz nawet od 5tier.

Jg tiger to to juz wgl slaby czolg.Is-3 jak go trafi wejdzie wszedzie.Jest malo zwrotny i wolny.

Polecam amerykance.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...