Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.PL

Zuy Adam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam takie pytanie Expilem sobie na ezo i patrze a koło kolesia lezal rib +0 to go podniosłem miał sr 30^^ i czy to jest podstep bo był kiedys sposob zeby ktos dostał bana za handel czy cos P.S przedtem go lałem ^^

Edit Pisałem teraz tym typem i mowil ze on dropnol go ale nie mial miejsca i oczyszczał i teraz pytanie Czy to jest kradziez ze tak długo lezal i go nie podniusł a ja se go wziołem ;p Oczywiscie nie mam zadnych "czitów"

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

On nie miał miejsca, więc jego strata, twój zysk. Jeśli drop leżał bez podpisanego właściciela, to mogłeś go wziąć. Lecz jeśli go biłeś, aż podpis zniknął, to możesz bana za to dostać

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

On nie miał miejsca, więc jego strata, twój zysk. Jeśli drop leżał bez podpisanego właściciela, to mogłeś go wziąć. Lecz jeśli go biłeś, aż podpis zniknął, to możesz bana za to dostać

Własnie biegłem z 2 połowy spot`u i juz był niepodpisany

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

Czyli można powiedzieć że go znalazłeś, możesz spać spokojnie :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Przedstawiony problem nie jest wynikiem kradzieży. Skoro inny gracz zdobył ten rib ale go nie podniósł jest to wyłącznie jego nieprzygotowanie do zbierania dropu co w związku z tym wynika że skoro ktoś inny go wziął nie jest to kradzieżą, leżał na ziemi więc nie widzę tutaj postawnych oskarżeń o kradzież

Opublikowano

Jego strata, twój zysk, nie miał miejsca i robił sobie wolne, ale że ty byłeś w pobliżu to wiesz :^^. Ale Ja bym na Twoim miejscu oddał : > honor zachować :D

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Jego strata, twój zysk, nie miał miejsca i robił sobie wolne, ale że ty byłeś w pobliżu to wiesz :^^. Ale Ja bym na Twoim miejscu oddał : > honor zachować :D

Tja tja byś oddał.Rib jest twój nie ukradłeś go tylko go podniosłeś jak go koleś nie brał i twój zysk.

Opublikowano

Jest czas na podniesienie , item jest "podpisany" nickiem "zdobywcy" , jeżeli to znika to możesz brać , to chyba oczywiste ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...