Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowa postac

wewryman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj wątpię, żeby to był papierek.

Niedawno robili słabe postacie, teraz znowu robią strasznie mocne.

@down

Sporo wnosisz do tematu. Normalny użytkownik dostał by %...

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie wiem co o niej sądzę, nie wiem jaka jest. To czy opłaca się kupić dowiem się po spotlightcie.

Wolę poczekać tydzień i będzie w rotacji, wtedy się ją ztestuje, a nie będę wydawać PŻ w błoto ;)

Postać wydaje się dość dobra, ale zawsze postacie są pokazane jako bardzo mocne na prezentacji.

Opublikowano

Wolę poczekać tydzień i będzie w rotacji, wtedy się ją ztestuje, a nie będę wydawać PŻ w błoto ;)

Postać wydaje się dość dobra, ale zawsze postacie są pokazane jako bardzo mocne na prezentacji.

O dobrze mówisz.

Ja kupiłem Fizza w dzień który wyszedł i żałuję...

League of Legends

Opublikowano

Tez chyba tak sadze ze w dzien wydania lepiej nie kupywac bo i tak pewnie zostanie potem znerfiona

Specjalista
Opublikowano

Tez chyba tak sadze ze w dzien wydania lepiej nie kupywac bo i tak pewnie zostanie potem znerfiona

no i co? ale mamy szanse pograć sobie nią przed nerfem

po za tym nie wydaje mi sie żeby to było aż tak mocne osłabienie

raczej to będzie full AD, ale zapowiada się interesująco,

pasyw to reganie zdrowia więc może nie taki papier...

a ulti oryginalne, napewno ciekawe

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Pamiętacie jak wam za przeproszeniem pały stawały na widok Sejuani? No i BIG-SHIT.... Nikt nią nie gra , jeżeli już to sporadyczne ilości.Dostała nerfa po wydaniu i gratuluje polityce riotu bo znerfili i tak słabą postać..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Pamiętacie jak wam za przeproszeniem pały stawały na widok Sejuani? No i BIG-SHIT.... Nikt nią nie gra , jeżeli już to sporadyczne ilości.Dostała nerfa po wydaniu i gratuluje polityce riotu bo znerfili i tak słabą postać..

Każda postać jest tak robiona specjalne, ponieważ niektórzy kupują nowe postacie za RP z czym się wiąże zarobek na nowych postaciach. Ludzie kupują, a potem żałują i postacie "leżą" gdzieś z boku niegrane.

Opublikowano

Mysle ze bedzie to postac slaba -.- i pod ap:P chociaz nie wiadomo

O dobrze mówisz.

Ja kupiłem Fizza w dzień który wyszedł i żałuję...

Jesli Fizz jest slaby to boze kochany...po nerfie slabszy ale nie slaby poprostu nie umiesz nim grac-.-

Opublikowano

Nie mam forsy ale to jest najmniej ważne, da się szybko zarobić kilka refów bonus pz i w dzień no lifienia da się zarobić 3000 pz.. ( ja ostatnio zarobiłem 2400 )

Postać wydaje się dobra ale już się na tym przejechałem kupiłem Ziggsa w dzień wydania i powiem szczerze że wydałem pieniądze ( pz ) w błoto!

Wole kupować sprawdzone postacie. Pewnie teraz też bym kupił neultisa ( coś takiego ) i też bym wydał forse w błoto ponieważ teraz jest rotacja grałem

nim i wcale nie jara mnie, lepiej już kupić Mordekaiser'a. Trololo..

Opublikowano

ja tam kupiłem scarnera i xeratha w dzień wydania i nie żałuje, poprostu trzeba wiedzieć, czy ta postać po nerfie bedzie miała jakie kolwiek szanse, z obecnymi skillami, a mniejszym dmg i tyle :>

Opublikowano

Kupowanie postaci na ślepo jest dość głupie (chyba że masz wszystkie postacie :D). Insta buy -.-

Najlepiej poczekać aż będzie w rotacji (2 tygodnie) albo chociaż zobaczyć jak inni nim grają.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Hej. Jak myślicie, nowa bohaterka będzie nadawać się do jungli? (oceniając ją po skillach)

Gdyby ktoś nie znał umiejętności bohaterki, przedstawiam je tutaj:

English version:

• Duelist (passive) - Fiora regenerates health over 6 seconds each time she deals damage. Striking champions will cause this effect to stack up to 4 times.
  • Lunge - Fiora dashes forward to strike her target, dealing physical damage. Fiora can perform the dash a second time within a couple seconds at no mana cost.
  • Riposte - Fiora's Attack Damage is increased. When activated, Fiora parries the next basic attack and reflects magic damage back to the attacker. Works against champions, monsters, and large minions.
  • Burst of Speed - Fiora temporarily gains additional Attack Speed. Each basic attack or Lunge she lands during this time increases her Movement Speed. Killing a champion refreshes the cooldown on Burst of Speed.
  • Blade Waltz (ultimate) - Fiora dashes around the battlefield to deal physical damage to enemy champions. Successive strikes against the same target deal less damage.

Polish version:

• Fechtunek (bierna) - Fiora regeneruje zdrowie przez 6 sekund, ilekroć zada obrażenia. Trafienie bohatera sprawia, że efekt ten kumuluje się do 4 razy.
  • Wypad - Fiora rzuca się naprzód, by trafić cel, zadając obrażenia fizyczne. W ciągu kilku sekund może ona po raz drugi użyć tej umiejętności za darmo.
  • Riposta - Obrażenia od ataku Fiory zwiększają się. Po jej użyciu Fiora paruje następny podstawowy atak i odbija go w formie obrażeń magicznych. Działa przeciwko bohaterom, potworom i dużym stworom.
  • Zwinność Szermierza - Fiora tymczasowo otrzymuje premię do prędkości ataku. Każdy podstawowy atak lub Wypad zwiększa jej prędkość ruchu. Zabicie bohatera odnawia Zwinność Szermierza.
  • Taniec Ostrzy (superumiejętność) - Fiora skacze po polu bitwy, zadając wrogom obrażenia fizyczne. Kolejne trafienia tego samego celu zadają mniejsze obrażenia.

Informacje pochodzą z: http://leagueoflegends.com/

Piszę tutaj bo mój temat został zamknięty.

btw. jakie skille u niej kupować jako pierwsze gdy nadaje się do jungli?

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

ja nie kupie kolejna tego samego typu postac. ostatnio daja samych fighterow i czasem ap carry. brakuje supporterow i postaci typu evelyn riot nie slucha swoich fanow :/

Opublikowano

Huh, może i jest dobra ale nie kupię jej ( 6300 na 100% ) To kolejny carry o wartości 450 (Yi jest wg. mnie tym samym tylko płci męskiej...)

Opublikowano

Już mam na nią IP, zobaczymy, kupie ją i podzielę się z wami informacjami na jej temat. :)

9777920400_1341294249.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...