Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Zablokowanie oglądalności działu Dark Orbit przez gości

ЯevoX

zablokować oglądanie Dark Orbit dla gości ?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. ?

• Tak
      3
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowną administrację , oraz wszystkich moderatorów i innych członków forum.

Przychodzę z propozycją , która w 100% ochroniła by nasz dział - Zablokowanie widoczności działu przez gości. Dlaczego tak twierdzę ?

Codziennie , w grę tą gra wiele tysięcy osób z różnych krajów oraz narodowości , na różnych serwerach. Codziennie , w tej grze odkrywany jest co najmniej jeden mały bug - a co tydzień większe bugi. Gra jest tworzona przez niezależnych programistów z BP. Wiele ludzi , chcących się podzielić , wstawia właśnia takiego buga tutaj , na to forum , jak i inne "zaprzyjaźnione" fora niezależne , np. ePvP , zhyk , turk mmo. Wszystkie owe fora przegląda administracja gry - CM'owie , Board Adminowie , Administratorzy , Moderatorzy , Supporterzy , Ticketowcy ...

I zapewne wiecie, co się stanie gdy owy członek zespołu zobaczy Buga tutaj - Dostaje szału , natychmiasyt robi tysiące screenów , i takie coś leci do niemiec , centrali gry dark orbit oraz programistów. Niestety , po około 2-3 dniach bug zostaje zlikwidowany. Dlatego właśnie powstają Under Ground'y , aby chronić Cenne bugi owej gry. Pewnie też zapytacię , w jaki sposób Zablokowanie oglądalności przez gości działu Dark Orbit uchroniło by cenne TuToriale oraz bugi ?

Działa to w taki sposób , iż ktokolwiek pracuje tam w jakiejkolwiek formie , musi bardzo restrykcyjnie przestrzegać zasad OWH(Ogólne Warunki Handlowe). I właśnie , OWH zakazuje rejestracji się na jakiejkolwiek platformie internetowej propagującej bugi , cheaterstwo w ich grach. Właśnie dlatego , na forach powstają liczny UG tylko dla osób zaufanych.

Gdyby taka rzecz została wprowadzona , w naszym dziale powróciła by wolność wypowiedzi , oraz ludzie nie bali by się wstawiać licznych bugów , jakie odnalezli w tej grze. Można by było też spokojnie rozmawiać o innych różnych rzeczach , akcjach o których nie chielibyśmy , aby support wiedział. Bugi w tej grze naprawiane są - jak napisałem z dnia na dzień. Napewno , starym userom nie uprzykrzyło by przeglądania tym , ze 6 sek. stracili by na zalogowanie sie na forum ...

Pozdrawiam , dziękuje za przeczytanie

Piotreks34

Opublikowano

Forum jest dla wszystkich również dla gości. Mają oni prawo widzieć co się dzieje w danym dziale, a jeżeli chcą w nim pisać to muszą się zarejestrować - proste :)

Odpada.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Forum jest dla wszystkich również dla gości. Mają oni prawo widzieć co się dzieje w danym dziale, a jeżeli chcą w nim pisać to muszą się zarejestrować - proste :)

Odpada.

To właśnie doprowadza do upadku naszego działu - wkońcu bedzie całkowicie zlikwidowany z powodu braku nowosci ...

@up przeczytaj , po twoim poście widze że tylko na nazwe tematu zerknąłeś ...

Opublikowano

Jestem na tak,choć nie zaglądam do tego działu ^^ To jest forum o cheatach i bugach ,więc trzeba chronić to ^_^

Napewno , starym userom nie uprzykrzyło by przeglądania tym , ze 6 sek. stracili by na zalogowanie sie na forum ...

Jak ja wbiję na stronkę ,to jestem już zalogowany xD a logowanie u mnie trwa ponad 10 sec . :)

i innych członków forum.

nie jestem członkiem,lecz go posiadam.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Dobry pomysł, a i forum zarobiło by userów.

DarkOrbit często przegląda ~20-50 gości ;)

Opublikowano

Jestem na tak zrobił bym to we wszystkich działach spowodowało by to więcej rejestracji. Jest bardzo wiele tutków które powinny być dla użytkowników nie dla gości z innych forum .

TAK ! do wszystkich działów :)

Opublikowano

no to treści buga dajecie w Code i nic nie zobaczą.

Opublikowano

@Lenart, nie prawda jeśli komuś się nie będzie chciało robić konto to po prostu ctrl+u, ctrl+f i szuka tekstu w

... a tak można przyciągnąć więcej osób do rejestracji.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Po to dajemy linki w code.

Nie ma takiej opcji by zablokować taką możliwość. Niech widzą dział, bynajmniej coś może ich zachęci do zarejestrowania się i do zostania u nas, a nie wiedząc co jest w dziale mogą się wcale w ciemno nie chcieć zarejstrować.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...