Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Kczyku mods minecraft 1.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jestem kczyku i zaczynam "kariere" z tworzeniem "modów" do minecraft. Mam już swojego moda gotowego do testów. Jest to "Upgradeable minerals" wersja 0.6 czyli wersja beta. Potrzebuję testerów i z tym zwracam się do was. W załączniku załącze moda i już wam opisuje jakiego. Po prostu można w piecyku ulepszać na wyższe poziomy sztabki. Tzn ze sztabki złota na sztabke złota II i tak dalej aż do poziomu V. Oczywiście mod ten byłby bezsensem gdyby nie można było robić z niego tooli. Dlatego również dodałem możliwość robienia z nich tooli. Narazie można ulepszać tylko sztabki złota i żelaza. Jeśli chodzi o diament to dodam go w następnej wersji. Niestety narazie nie można robić z tych ulepszonych sztabek armora chociaż planuje dodać taką możliwość w przyszłości. Toole z tych ulepszonych sztabek craftuje sie jak normalne toole tylko zwykłą sztabke zastępuje się sztabka II III IV lub V poziomu. Co tu więcej mówić? Jeśli ktoś znajdzie jakiegokolwiek buga proszę pisać w poście. Ta wersja moda jest na minecraft 1.1. Z góry dzięki za znalezione bugi :) I na koniec życzę wam miłej zabawy. Aha i byłbym zapomniał, wymagany jest mod loader .

Skan https://www.virustotal.com/file/32fa708203533a0d50e4c5a916c3fda8e1a596fde6b020b9a8585829b413f562/analysis/1330358975/

Kczyku mod 1.1.rar

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

XXX Post do usunięcia XXX

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...