Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy za zbugowanie 8 irków grozi ban ?

Flax75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zamierzam zbugować 8 irków (każde za 15k uri) i czy jeżeli mi się to uda to czy grozić mi będzie za to ban?

Liczę na szybką odpowiedź dam like;D

Z góry thx:)

Opublikowano

Raczej tak, ale mało prawopodobne żebyś za to oberwał bana.

Opublikowano

Heh czyli opłaciło by mi się bugnąć 8 irków (mam 600k uri więc nie będzie na -) ? W sumie to na tym koncie już raz bugłem pare flaxów, ale od razu usunąłem ;D

Opublikowano

Heh czyli opłaciło by mi się bugnąć 8 irków (mam 600k uri więc nie będzie na -) ? W sumie to na tym koncie już raz bugłem pare flaxów, ale od razu usunąłem ;D

Groziło by ci gdyby ci urka na - wbiła

Opublikowano

Ale gdybym sobie bugnoł (i urka na + była by) to czyby mi coś groziła, duża była by szansa na bana bo mi na tym zależy (wyjdzie mi 6x taniej)

Opublikowano

Ale gdybym sobie bugnoł (i urka na + była by) to czyby mi coś groziła, duża była by szansa na bana bo mi na tym zależy (wyjdzie mi 6x taniej)

Nie sądze , oni sie czepiają jak ci urka na minusa wejdzie.

Opublikowano

Flax słuchaj to jest jak :

mało prawdopodobne żeby cie złapali tylko uważaj żebyś urki na minusie nie miał .

Ja zbugowałem sobie 8 flaxow tym sposobem i moje konto żyje już ok. tygodnia

Opublikowano

@up

W dziale tutoriale znajdziesz

Robisz to programem charles ;)

Tutaj masz link

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/559298-tut-jak-kupic-wiecej-niz-1-flax-naraz-charlesem/"]http://www.mpcforum.pl/topic/559298-tut-jak-kupic-wiecej-niz-1-flax-naraz-charlesem/[/url]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...