Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbieram ludzi na serwer dedykowany Terrari

Wextor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim, Pomyślałem że spróbuje zebrać ekipe na serwer Terrari. Nie będę owijać w nic, chodzi o to że szukam ludzi z którymi mógłbym, a może moglibyśmy pograć, bez wyzwisk, kradzieży, itp. Potrzebuje minimalnie uzbierać 10 osób, lecz chodzi o to, że ja nie płace za cały serwer tylko chce zrobić z wami zrzutkę. Gra będzie 24/7 na serwie dedyku także nie martwcie się o lagi ani o to że nie będzie działał. Pomyślałem że najwygodniejszą formą płatności będzie SMS. Tak więc koszt 1 slota, czyli waszego SMS to 6.15 zł. SMS treści AP.YCRAFT na numer 75068 (Kod zwrotny do mnie na priv, ja wam odeśle IP do serwera. Serwer będzie w wersji 1.1.2. Jako żebyście nie myśleli że jestem naciągaczem czy coś nie wysyłajcie SMS tylko piszcie w temacie kto byłby chętny na serwer bo jak nie będzie ludzi to nie ma co wysyłać, bo ja nie będę miał jak wam tego oddać potem. Toteż wpisujcie się, ja będę zaglądać na ten temat i gdy będzie ponad 10 chętnych osób, napisze posta żebyście wysłali SMS. To do zobaczenia mam nadzieje że na naszym nowym serwerze Terrari ^_^

Opublikowano

To nie jest dział od tego, a co dopiero Forum, inaczej spam. Jak chcesz zbierać ludzi to zbieraj gdzie indziej to nie jest miejsce od tego.

Cls.

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...