Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

robiłem formata bo miałem duzo vir... . Zainstalowałem WR uruchamiam czekam nie pokazuje sie HS i WR nie uruchamia mi sie .... robiłem rezinstal WR ale to nie działa.... O co biega dam 5*

BIEDRONKA WRÓCI!!!

.

Opublikowano

double post - raport

co do tematu. wyświetla Ci się czarne tło i się wyłącza? czy po updaterze Ci się odrazu wyłącza?

jak czarne tło, to mi pomogło jak odpaliłem raz z pliku docelowego (folderu)

normalnie odpalam ze skrótu na pulpicie...

jak coś napisz co i jak

Być zajebistym...

Opublikowano

Tak się dzeje jak ma się np jakieś skórki lub wygląd visty ja ja tak przynajmiej zrobiłem ...jak nie to wina napewno neta jest !

Opublikowano
:) Robiłeś formata, tak? Więc zainstaluj wszystkie potrzebne sterowniki. Takie jak - DirectX (9), Sterownik karty graficznej. Powinno pomoc.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Wyłącz Anty Wira ,który może ci blokować połaczenie ,albo firewall może ci blokować ,wiec go wyłącz

Opublikowano

dał bym tu link do poradnika jak rozwiązać ten problem ( bo mam to samo ) ale jest tu zakaz "promowania" innych stron

Opublikowano

hmmm..bardziej chyba chodzi o te sterowniki ja tak mialem np...z Pro Stretem komputerek swiezo po formacie zaistalowalem PS i dupa....po jakims czasie kaplem sie ze nie mialem DirectX i sterownikow do karty graficznej....wtedy zaczelo chodzic....hmm...jesli to nie pomoze to nie wiem...sprawdz inne strzelanki xD nie tylko WR jest na swiecie proponuje Combat Arms ;]

Opublikowano

@2up

Jeżeli to pomoze mozesz dac ten link, ale to co tutaj napisaliśmy powinno pomoc.

Gold Member

nvm

Opublikowano
robiłem formata bo miałem duzo vir... . Zainstalowałem WR uruchamiam czekam nie pokazuje sie HS i WR nie uruchamia mi sie .... robiłem rezinstal WR ale to nie działa.... O co biega dam 5*

Przeinstaluj Windowsa to ci pomoże też tak miałem

Opublikowano

Ja mam to samo, grałem wcześniej z nakładką, ale po upload-zie nie działa pare razy robiłem reinstal WR i też nie pomogło a ziomek ma nakładke odpala mu normalnie tylko, gdy się loguje wyskakuje mu Unregistered user. Co z tymi problemami zrobić

Opublikowano

Unregistered user. <-- To znaczy ze podal zle passy. (Nick i haslo).

Co do pierwszego problemu, poczytaj co pisaliśmy w temacie i spróbuj coś z tego jeżeli nie zadziała zgłoś się w tym temacie na pewno znajdziemy inne rozwiązanie.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Passy dobre bo sprawdzał wiele kont nawet na moim mu tak wyskakuje. sprawdzałem wszystkie sposoby oprócz tego z usunięciem skórki, będę musiał przeinstalować Windowsa i zainstalować normalnego bo ten co mam wgrywa skórkę i od razy wszystkie potrzebne sterowniki. Jest wygodny ale jeśli to od tego to się pomęczę z wgrywaniem sterowników.

A jeszcze jedno pytanie jak się daje 5*?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...