Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]1 pytanie szybka odpowiedź:)

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

107 -tansze naboje, szybkostrzelnosc, penetracja, celnosc, dmg (mniejszy niz 152 ale dobry- t3-4 na hita mozna wziac)

152- drogie nabije, wolne (ok 25sek przeladowanie), penetracja srednia, celnosc -.-'' tylko patrzec jak kasa odlatuje w dal, mega dmg (typ na 2 hity w zad)

ogolnie ze 107 wychodzisz na ++ (ok 15-30k na bitwe, naprawa czolgu ~2.5k+pestki/ 1 szt. za 250kredytow)

Opublikowano

107 będzie lepsze jeśli nie chcesz wychodzić na minusie i oddawać jednego strzału podczas bitwy ;P

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

najlepsza lufka do zarobienia to 107 . ale wypróbuj te dwie lufki. która ci się lepiej gra :D i lepiej zarabia xD

Daj like

chyba ze się boisz dać like ;]

jak nie dasz like to daj minusa xD

Ale jak dasz minusa, to znak ze się boisz kliknąć like ;]

Opublikowano

Poszukaj na forum, sporo było takich tematów.

Ja bym KW-1s brał. Na 3ce się zanudzisz. Jedź>Strzel>Jedź>Strzel>Strzel>..... 0 finezji.

Opublikowano
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/79468-jedyny-sluszny-poradnik

Masz w tym poradniku wyjaśnione dlaczego 107 w KW

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

to teraz ja zapytam :> gram od niedawna oplaca się KW rozwijać na max ? chodzi i mi o załoge 90%+ czy przeboleć go też i iść w wyższe tierki

Feel the beat!

Opublikowano

Zostaw KW dla kasy jest to jeden z lepszych czołgów do tego i z czasem będzie on top ja zostawiając kw dla kasy poleciałem dalej w ht zsrr a teraz kw ma top załogę z 3 umiejętnościami na max i oczywiście wszystko odkryte a s-51 już mam za sobą fajna arta :). A co do kolegów wyżej 152 zarabia się świetnie w plutonie z kolega na wyższym t. I nikt mi nie powie ze jest inaczej trochę mam stażu. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...