Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Malo Fps. Jak zwiekszyc

Xhyper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem taki ze moje ilosc FPS jest bardzo bardzo mala. Mialem ok. 6 Fps. Po Usunieciu Dymu i wiatru Wzroslo Do 15.

Czy Są Sposoby Aby Jeszcze Zwiekszyc??

Moj Komputerek :)

AMD Athlon II X2 3.0 Ghz

2GB Ram Goodram DDR 3 ( Jedna Kostka)

Windows XP SP3

ASRock N68C-S UCC

XFX ATI RADEON HD5450 2GB

@up Jak kurna masz te forum od spamu to tam spamuj a nie na tym porządnym forum.///Reklama usunięta i teraz to ty spamujesz ;)-oban19

Pomogłes?Wniosłem coś w temat?

Daj...

LIKE

1331413255-U307916.png

Sygnaturka by

Opublikowano

w grze wejc ustawienia potem . Grafike.. i wyłącz nie które zeczy.

lub daj niski..

Daj like

chyba ze się boisz dać like ;]

jak nie dasz like to daj minusa xD

Ale jak dasz minusa, to znak ze się boisz kliknąć like ;]

Opublikowano

Dalem niski i to tedy go zedytowalem jeszcze na nizszy :P Pozatym czy mam sredni czy niski i tak tyle samo FPS

Daj...

LIKE

1331413255-U307916.png

Sygnaturka by

Opublikowano

Przeczyść kompa od wewnątrz (rozkręć obudowę i odkurzaczem - pamietaj, delikatnie). Mi pomogło. Z 15FPS na średnich, mam ~50fps teraz. ;)

Opublikowano

Przeczyść kompa od wewnątrz (rozkręć obudowę i odkurzaczem - pamietaj, delikatnie). Mi pomogło. Z 15FPS na średnich, mam ~50fps teraz. ;)

To chyba z 25 lat go nie ruszałeś

@topic

Jak masz zawalone kompa to może przymulać

1213o.jpg

Opublikowano

Kompa czyszcze regularnie :) Pozatym Podzespoly Nie dawno kupione. Grafike mam "tymczasowo" aczkolwiek na nij powinno miec na niskim ~30fps

Na kompie mam Minecrafta, WoT Steam, Terrarie, Counter-Strike 1.6, Avasta, Subedit, Foobar Google Chrome, Mozilla Thunderbird, GG

Daj...

LIKE

1331413255-U307916.png

Sygnaturka by

Opublikowano

Ja to ci powiem tak twój komp będzie miał moc na 64bitowym systemie bo nawet na 32 bit masz tylko 2g pamięci a tak ogólnie ta gra nie jest zoptamlizowana (trudny wyraz sry za błędy) oguólnie dużo czytałem na ten ten temat bo mam podobnego kompa i ta gra po prostu słabo obsługuję wielordzenioww procesory i nowsze karty a na bank twoją z wbudowaną pamięcią 2G DDR3 podsumowanie system 64bity dopiero wtedy wyćągnies moc z tego kompa ale niedaje gwarancji że gra będzie ci lepiej chodziła (możesz tesz spróbować GAMEBOSTER dobry program )

Opublikowano

Spróbuje pana @up z gamebosterem a na srobokręt i procesor @up2 nie jestem taki glupi xD

Daj...

LIKE

1331413255-U307916.png

Sygnaturka by

Opublikowano

Ja mam 2X 2.80 i 1 g karta ful HD i góra 60 fps po prostu masz za dobrego kompa na tą grę ale jak chcesz więcej dobrych programów do gier żeby lepiej chodziły to wal na PW jeszcze 1 przydatny program się na bank znajdzie

Opublikowano

Nic nie dziala ;( Trudno 15fps nawet da sie grac ;D . Like dla pomagajacych, badz probujacych pomagac

Temat to zamkniecia

Daj...

LIKE

1331413255-U307916.png

Sygnaturka by

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...