Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pierwsza broń na perma

mik69 - mik1966

xxx  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka bro?

• p90tr
      3
    • ump45
      0
    • m416
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim. Mam około 30k nx i myślałem nad pierwszym permem za nx. Co mi radzicie ? Jakieś sr np arctic wolf / tpg pro lub inne czy raczej smg (p90tr, ump45) lub coś w rodzaju m416 cqb?

Mam jednego perma za gp (m4a1) więc zastanawiam się też nad snajperkami, ale doradźcie mi i jeśli padnie kilka propozycji to proszę o założenie ankiety ^^

Lubię placki. :D

Opublikowano

Z tego co widzę to masz jedną z lepszych broni AR czyli M4A1 :) do tego customize oczywiście na +3 all

a do tego doradziłbym ci dokupić dobre SMG :) najlepiej P90TR lub UMP45(razem z magazynkiem +15)

Uwierz, że gdy masz dobrego skilla z M4A1 to szybciej ściągniesz snajpera zanim on Cię wg namierzy :)

sygnayr.png
Opublikowano

hmm.

skoro masz m4a1 (koksiarska bron) radze ci kupic sniperke.

zalezy do czego wolisz

rush: l115a3/ AW

campa: tpg-1 pro/ wa2000

Opublikowano

jak masz juz bron typu ar na perm wypada kupic smg/sr

z SMG polecam P90TR/PP-19 MOD/MP7-MOD ( z magazynkiem)

z SR L115A3 lub arctic wolfa

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Dzięki:) (like dla pomocnych ^^) Teraz zastanawiam się nad L96A1 Arctic Wolf , L115A3 i P90 TR Mógłbym prosić o dodanie ankiety?

Co do cb matix212 to posłuchaj: To moje pieniądzę i robię z nimi co chcę prawda? Jeśli nie potrafisz pomóc i wypowiedzieć się na poziomie to powstrzymaj się:)

Lubię placki. :D

Opublikowano

L96A1 AW jest bardzo dobry do rashu jak i "średniego" campienia. Nie polecam L115A3 w ogóle nie celna broń... chyba, że przerobiłbyś na Musketa. P90TR jest dobra tylko i wyłącznie na małe mapy i tylko do szybkiego rashu często farci heady.

@down

Jak tą broń ogarniesz do rashu to nikt cię nie zatrzyma ;)

Opublikowano

Polecam Kupić Arctic wolfa bardzo dobra broń celność prawie że 100% cicha i szybko przeładowuje jak na sr

Daj Minuuska ---

Opublikowano

ARa masz już dobrego, z SMG wybierz P90TR, najlepsze SMG, które można mieć na perma, na małe mapy typu Junk Flea, Death Room nie do zastąpienia, ewentualnie możesz kupić UMP45, ale trzeba trochę więcej skilla by ją ogarnąć, ze snajp nie bierz ani AW, ani L115A3, chyba, że masz zamiar rushować na Sniper Only, to wtedy te dwie będą najlepsze, a jeśli nie, to radzę wybrać jakąś bardziej celną snajpę, np. TPG-1 Pro.

Opublikowano

Snipe Rifles - Arctic Wolf / TPG-1 Pro / WA2000 / Subsonic

SMG - P90TR, T-2, UMP-45

AR - G36E Valkirie, Ak 47 jakaś tam, bo nie pamiętam nazwy do końca.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Dzięki ^^ Kupiłem sobie TR-kę i w najbliższym czasie kupię też tpg pro. Proszę zamknąć temat ^^

EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...