Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Rozgryzłem ich?

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc chyba rozgryzłem hot deal-a zauważyłem że od dłuższego czasu hot deal są codziennie rozdawane według systemu, zrozumiałem to wczoraj ale nie byłem pewny moim zdaniem system ten wygląda tak: Piątek w promocji broń gunner, Sobota Ciuchy, Niedziela w promocji broń mando, Poniedziałek ciuchy, czyli wedle tego jutro w promocji będzie broń soldier. Deal-e działają tak dłuższy czas, czy uważacie że mam racje?

PS: Perfiks jest taki gdyż proszę byście mi odpowiadali na to czy mam racje, proszę bez spamu.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

No chyba nie ^^ Całkiem inaczej jest przypatrz się , od samego początku gdy dali dawać te promocje ; D

Opublikowano

Ok ja się z tobą zakładam , nie mówie że nie będzie jutro tak owej broni , ale za system jezeli bd działać to dam lika . Jeżeli nie to ty mi dasz ok :D ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

no i co ciuszki za 2,5 k. Coraz drożej najpierw bylo 90% potem 80% potem 70% a teraz 60%. Może taki system ze coraz mniejsza zniżka. Ale bron czyli sr smg lr pistol i granat byly 29 lutego.!

Opublikowano

Przykro mi ale nie.

24 stycznia - sold/gunner

31 stycznia - gunner

3-5 luty - commando

7 luty - mando/soldier

10-12 luty - gunner

14 luty - soldier

18 luty gunner

19 luty - soldier

24 luty - gunner

26 luty - mando

Opublikowano

Ej mi chodzi o ten i zeszły tydzień, a poza tym po drodze były ciuszki więc i tak ja dopiero jutro mogę przegrać. Przyjmujesz zakład o lajki?

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ej mi chodzi o ten i zeszły tydzień, a poza tym po drodze były ciuszki więc i tak ja dopiero jutro mogę przegrać. Przyjmujesz zakład o lajki?

1. Nie rób zakładów o like'i. Nie masz już jak ich zdobywać ?

2. Ten tydzień, podczas gdy jest poniedziałek...

3. W tamtym tygodniu 2 razy były zestawy broni.

4. Chodziło Ci o bronie, nie o ciuszki.

5. Nie przyjmuje żadnych zakładów a każdy tego typu post będę zgłaszał jako spam. Piszesz w pierwszym poście "bez spamu" podczas gdy sam robisz jakieś debilne zakłady o like.

6. System się nie sprawdził już w tamtym tygodniu.

@down

Myślisz troszkę ? Napisałem Ci, że system się nie sprawdził, to nie spam.

Opublikowano

Jezu ja opisuje od piątek a to jest tamten tydzień, ciuszki także są uwzględnione pisałem, ja nie spamie w tym wypadku to twój post jest spamie więc wiesz. Okażę się jutro więc nie spam do jutra.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Wątpię żeby był ten "system" równie dobrze mogą dać jedną broń dla gunnera, ciuchy i emotki w promocji. Więc Fake.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...