Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] - blokada hs i injector..

vetan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem, sciągnąłem sobie ostatnio metka, spatchowalem go, nastepnie sciagnalem blokade hs by misiekantos i multihacka by kamer.

No i tak, problem pierwszy polega na tym ze jak zablokuje hackshielda i zrobie obejscie to mimo ze w cfg mam zeby odpalal metina w okienku to odpala fullscreen... ( wtf? )

Problem drugi polega na tym ze gdy wlaczam injector do multihacka to gdy wlacze metina przez obejscie, ten ani drgnie ( nie wczytuje dll )

Problem trzeci polega na tym ze przeszukalem cale forum i nie znalazlem dzialajacego downloadu dla injectora pod win 7, szukalem dl tego X1 injector, niestety na prozno, sciagnalem sobie potem taki injector lime 0,1 ale w nim trzeba podmienic pliki hackshielda a ja nie chcialbym dostac bana, bo nie mam pewnosci czy jak podmienie te pliki z tego injectora z plikami z hshielda to bedzie to niewykrywalne

pomoze ktos? ;>

Opublikowano

Jezeli injector nie reaguje przy odpaleniu metina to masz podany zly plik. Zmien nazwe miejsca w ktore wstrzykujesz DLL na metin2clien.bin (Domyslnie) lub na np. metin2client_fb1.exe skoro grasz na blokadzie od miska i z tego pliku odpalaj tez gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...