Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Job i staty BEREK

skill97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do was pytanie , na 4sp wojownika (berserker) gdzie szybko wbije 21 job ?

I staty , w co dawać najpierw , w element czy w hp/mp?

Opublikowano

@UP A Jaki nostale PL czy SE?

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Więc tak profe bij w tam w górskich jaskiniach,lochu i ogólnie na kremie :) itp ^^ możesz też pobić na grochach troszkę. CO do Pkt. Rozdaj je według tego TuT'ka

http://board.nostale.pl/board216-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board40-klasy-postaci/board102-wojownik/8105-jak-rozda%C4%87-punkty-w-kartach-sp-dla-wojownika-poradnik/

ja osobiście się tylko tym wspierałem :) bo było by to nudne jak każda karta była by taka sama no nie ;]?

Opublikowano

Według mnie berka exp najpierw na kremie, później idź na szopy, gołębie. Punkty rozdawałbym atak:ele:hp 1:2:1, żeby berek był do expa.

Opublikowano

up powiedział dobrze lecz ja poleca rozdawać 2:1:1:0.5( czyli co 2 dajesz 1 pkt )

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

ber do pvp? no nie powiem że nie ale u woja blade jest naj do pvp. Ber nawet nawet ale dmg daje mu duże szanse na expie oraz glace

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Berek jest slaby do pvp ze względu na zwiększenie ataku kosztem obrony. Można nim tak szybko zabic jak paśc.

Opublikowano

a wk? jak ma w ele i atak to z bufkiem ataku walnie wk na hitka ;)

02animowane010.gif

Opublikowano

Licz się z tym , że jak włączysz berserkera i życie i śmierć to właśnie ten WK ma Cię na hita :)

Nie polecam woja , znudził mi się przechodze na sina +8 :)

Opublikowano

Licz się z tym , że jak włączysz berserkera i życie i śmierć to właśnie ten WK ma Cię na hita

:)

Nie polecam woja , znudził mi się przechodze na sina +8

:)

poco piszecie jak on już gra sinem a nie wojem ?o.O

sygnaflippy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...