Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]WoT - przeczesanie pola walki.

heilcloshard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grą World of Tanks zainteresowałem się na początkach jej powstawania. Od samego początku przypadła mi do gustu. Pytanie i nastawienie na deserową burzę mózgów zostawiam wam.

Jakie były wasze pierwsze wrażenia z gry i czy według was zmierza w dobrym kierunku, co byście zmienili i dodali?

Opublikowano

Na pewno zmieniłbym matchmaking, wczoraj to dostawałem już kur...nerwicy jak z 10-15 walk pod rzad (KV) trafiałem na t9-10 a ja na końcu.

Zmieniłbym wymagane exp na moduł/next tank bo zbieranie tego trwa zbyt długo jak ktoś może sobie zagrać z 1h dziennie a ma ok 4-6 czołgów i nie zawsze ma win (exp x2) a co za tym idzie, kilku dniowe/tygodniowe/miesięczne zbieranie expa. Np ja sam na M41 zbieram exp od ok 1miesiaca i mam polowe.

Ogólnie gra jest ok, trochę bugów na mapach (często się klinuje arta co zbyt dobrze nie wróży dalszej grze- na skalach)

Z ciekawości chciałbym zagrać czymś współczesnym.

@Oban

Fakt temat dziwny, czy coś wniesie? hmm...poluzowanie nerwów (to klinowanie na skałach...Grrr)

Opublikowano

Jak zaczynałem gre, wkurzało mnie to ciągle padanie, a nic nie ustrzeliłem, jejku... Celownik na pół ekranu, ale ciągnąłem na przód. Potem wszystko się zmieniło, pograłem dobry tydzień i kupiłem wymarzonego KV, gra była wręcz zajebista. Każdego miałem na pare shotów, do chwili. Po patchu 0.7.1, czołgiem KV rzuca mnie na bitwy X tierowe. Później przypomniało mi się, że mam do kupienia Tigera P i owszem - kupiłem go, ale nie jest tak jak powinno być. Co ja mogę przeciwko takiemu Mausowi, który ma 200mm pancerza na przodzie? Mogę mu tylko metal zarysować? Nie da rady, aczkolwiek WG powinien dać szansę gry na jaką przystało na VII tierze. Jak kolega, chciałbym pograc współczesnymi czołgami. ;-)

Opublikowano

to co ja bym zmienił to:

1)zwiększenie poziomu czołgów im nowszy lepszy tym wyższy poziom, czołgi tak do lat 80xD

2) fajnie by było żeby czołgi walczyły tylko z tymi na swój poziom ewentualnie jeden poziom wyższe jeden niższe bo co może kw3 is7 zrobić?

3) to może kraj na kraj, tylko co z francuzami zrobić?

4) czołgi chińskie też by sie pare znalazło

5)dzień premum za 210 golda - żeby sie dało najtańszym sms kupić

a reszty bym nie zmieniał

worldoftanksj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...