Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to takie śmieszne bo sami byście się wstydzili dać swoje oblicze do neta... a on z tym problemów nie ma.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Wiekszosc osob mojego pokroju ma z niego brechte. Bo jezeli juz robisz takie rzeczy to chyba wypadalo by mowic o jakies lepszych tematach. Ale to jest moje zdanie. Zakonczmy temat.

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

kilo kartowli jak moge mieći kolorofą nasfe?

@edit Ale ten dzieciak jest trochę no wiecie xD

http://kudlaty98.mybrute.com

http://kudlaty98.mybrute.com

Opublikowano

Ty kudłaty lepiej o dzieciakach nie gadaj, kliknij na swój profil i spójrz na swój wiek (i kto tu kogo dzieckiem nazywa). Co do kolesia z filmiku to GZ odwagi, ja bym się na pokazanie swojej "mordy" :D na yt nie odważył :P

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano
W sumie to takie śmieszne bo sami byście się wstydzili dać swoje oblicze do neta... a on z tym problemów nie ma.

Popieram w 100%...Niby tak to "dziecko" krytykujecie, ale kto z was da na YT filmik ze swoja twarza :D ?.......Ten chlopak z YT ma naprawde odwage pokazac sie na YT lub nie wie jak wielka jest ta strona :D;)

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Śmiejcie się śmiecje , ale wy zapewne nie bedziecie nigdy tak śmiali jak on , jeśli to po długim czasie. Umm Wy + dziewczyna = kabaret ( nie mówię normalnych , a Ty nie myśl sobie że do tych normalnych się zaliczasz bo ja otwarcie mówię że jestem zamknięty i się nie wstydzę , dlaczego to mówię? Bo by był krzyk że gówno prawda to co mówię , że oni to pr0. gadtka ... )

Opublikowano

Słodki Jezu... Nie znalazłem synonimu do żal, więc piszę, że to żałosne...

Przez niego już o połowę mniej lubie dr.Housa >.>

Hip-Hop nie umarł.