Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czas wrót

Ciren™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiana czasu lub zmiana strefy czasowej... przez proxy i dedyki zarejestrujesz się z dowolnego miejsca na świecie i właściwie o dowolnej godzinie

Opublikowano

Chodzi tu że niektórzy mają czas na minuse a inni w 2-3 sec zrobione wrota. Chodziło i zmianę czasu (czas letni i zimowy) oraz był bug że wrota się odbierało od razu jak się wskoczyło, nie było alienów tylko od razu nagroda, dla tego taki czas.

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Chodzi tu że niektórzy mają czas na minuse a inni w 2-3 sec zrobione wrota. Chodziło i zmianę czasu (czas letni i zimowy) oraz był bug że wrota się odbierało od razu jak się wskoczyło, nie było alienów tylko od razu nagroda, dla tego taki czas.

Jakby alienów nie było to czas byłby min. 30 sek (15 sek fala i kolejne 15 na oczekiwanie na wrota)

Opublikowano

Jakby alienów nie było to czas byłby min. 30 sek (15 sek fala i kolejne 15 na oczekiwanie na wrota)

Czepisz się :D Ważne że było szybko :D Dokładnie 32 sec :P

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...